Det är trevligt att titta på gamla semesterbilder, minnas och prata om de goda tiderna. När Heidis mamma skickade henne ett foto från en semester i Turkiet fick hon en stor chock.
Heidi och hennes man Ed träffades när de båda gick på universitetet i Newcastle. De växte upp långt ifrån varandra, Ed i Putney och Heidi i Sheffield.

De bodde båda i samma studentbostad. Ed skrev till Heidi på Facebook och bad henne visa honom hur tvättmaskinen fungerade – och hon gjorde det gärna eftersom hon tyckte att ”han var underbar”, som hon beskriver det. Det skriver sajten Unilad.

Efteråt stötte de på varandra en kväll på stan och det slog gnistor. Kort därefter hade de sin första dejt, då de gick ut på middag – efter det var paret praktiskt taget oskiljaktiga.

Några år senare friade Ed till Heidi och hon sa genast ja.

Som om den historien inte vore tillräckligt romantisk i sig själv visar det sig att det kärleksfulla paret faktiskt träffades flera år tidigare – faktiskt när de bara var sex år gamla.

Ett semesterminne chockade dem

En kväll när Ed och Heidi åt middag hemma hos Heidis mamma återupplevde hon ett semesterminne och berättade att Heidi faktiskt hade träffat någon som hette Ed på en semester i Turkiet – och att de två hade spelat tillsammans under nästan hela semestern.

Några veckor senare skickade Heidis mamma henne en bild från semestern de hade pratat om.

Det var då paret fick en stor chock. På bilden fanns hon själv och hennes blivande make Ed som barn.

”Hon skickade en bild till mig och det var min Ed på den. Jag blev chockad och ringde henne och skrek mamma – vet du vem det är?” Heidi säger.

Hon säger att Ed var lika förvånad som hon – de kunde nästan inte tro det. Men det var tillräckligt bra, och i Eds föräldrars hus kunde de också hitta många foton av dem tillsammans på semestern.

När paret gifte sig 2016 var berättelsen en naturlig del av bröllopsceremonin.

Senare reste de tillbaka till Bodrum i Turkiet, där de träffades för första gången. De tvivlar inte alls på att de måste vara ”ämnade för varandra”.