Hemligheterna bakom de intima myset i Farmen: ”Fyller på gummit”

Det händer att lusten smyger sig på och då händer det att deltagarna har lite ”raj raj” på gården…

Det är inte det enklaste att ställa upp i ett program som Farmen. I flera veckor ska man sköta om en gård, på precis samma sätt som man gjorde för 100 år sedan.

Många av deltagarna anser att tävlingarna är en väldig utmaning, där de får testa på vad de klarar av och inte.

TV4play

Men trots de rådande omständigheter så händer det att vissa deltagare hittar en viss attraktion bland varandra och lusten framkrypandes.

År 2017 blev deltagaren Linnea Landström omskriven efter att hon och deltagaren Alexander Vörös, hade haft en intim stund med varandra i Farmen redan första natten.

Instagram

Men vad gäller egentligen på gården?

Anders Edholm, före detta pressansvarig för Farmen som berättade hur det (bokstavligen) ligger till. 

– Om det nu är så att tycke uppstår och lusten faller in så är det helt upp till Farmarna att spendera en natt tillsammans i sänghalmen om de så vill. Det är inget som vi lägger oss i. Det finns gummi och det fylls på kontinuerligt om det skulle behövas, liksom andra läkemedel, förband med mera. 

Han berättar även att vissa tittare tycker inte att utbudet borde finnas då Farmarna ska leva som på 1800-talet.

– Preventivmedel får dem som använder ha med sig in på Farmen. Kanske att den strikta farmentittaren skulle kunna ha synpunkter på att mycket av detta inte fanns för hundra år sedan. Men alternativet att inte erbjuda detta till deltagarna för att följa programidén tycker vi hade varit oansvarigt. Allt var inte bättre förr, säger han. 

Sponsrat innehåll

Andra läste även