Hen blir nya Ica-Stig – avslöjandet efter Loa Falkmans avhopp

Loa Falkman slutar som karaktären Ica-Stig efter sex år. Nu spekuleras det vilt om vem som blir hans efterträdare.

Flera olika förslag har kommit in, både från följare och experter.

Sedan det blev klart att Loa Falkman slutar är det många som undrar vem som kommer att ta över rollen som Ica-Stig.

Vadslagningar är i full gång och tidningen Resumé valde att fråga tittarna efter förslag på namn.

”Får allmänheten gissa tycks Måns Zelmerlöw bli efterträdaren men även Dan Ekborg tycks, något oväntat, vara en favorit. En del tror även på att det den här gången blir en kvinna som tar på sig den vita rocken, och att Ica-Stig således blir en ”Ica-Stina””, skriver Resumé enligt Svensk dam och fortsätter:https://b399d7d81cdffafadbd735d62b2e8fed.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-37/html/container.html

”Bland de kvinnliga namn som nämnts sticker Suzanne Reuter ut. Även bettingbolaget Betsson har börjat ta spel på vem det kan bli. Bland spelbolagets lågoddsare hittar vi Mia Skäringer, Johan Rabaeus och tidigare nämnda Suzanne Reuter.”

Tidningen valde också att fråga sina anställda vem de tror kommer bli den nya Ica-Stig.

”Ica återupplivar Monica och Icander. Så det blir två Ica-Stig, en kvinna och en man. De har ju redan börjat återuppväcka dem och Monica är rösten i Icas röststyrda app”, gissar chefsredaktören på Resumé Fredrik Svedjetun.

”Den här gången blir Ica-Stig antingen Suzanne Reuter eller Lena Endre”, tror projektledare på tidningen Josefin Ekman.

I reklamfilmerna väljer nu företaget att ge tittarna små ledtrådar om vem det kan vara som efterträder Loa Falkman. På Ica:s Facebook-sida uppmanar man folk att gissa.

”Eftersom Ulf har varit med från starten så tror jag Ulf kommer få ta över Ica rocken Ulf är stigs efterträdare”, skriver en tittare.

”Hade varit guld att få se Josefin Bornebusch i den rollen”, skriver en annan.

”Randig domartröja, vykort från England, mopp (sopa banan…), dansnummer… kan bara vara Tony Irwing som blir nya Ica-Stig”, gissar en tredje.

Sponsrat innehåll

Andra läste även