Hennes hund skäller ilsket mot hennes mage – då upptäcker läkarna det otäcka

Hundar har en helt otrolig förmåga som vi människor inte ska underskatta. De har en förmåga att säga till när någonting inte är som det ska. Genom att bara titta på oss kan hundar se om vi är ledsna, oroliga eller arga. Inte nog med det så har hundarna en annan helt fantastisk förmåga.

Hundar har ett helt otroligt luktsinne som är utöver det vanliga. Hundar har en möjlighet att spåra saker, som du säkerligen redan visste, men de kan även använda luktsinnet för att avslöja om någonting är fel inuti våra kroppar. Det var just det sistnämnda som hunden Keola gjorde.

Tillsammans med sin familj så bor Keola i South Yorkshire i Storbritannien. Husse Ricky och matte Alhanna är stolta över sin fyrbenta familjemedlem som ger familjen kärlek varje dag.

Under 2015 så blev Alhanna gravid och familjen berättade givetvis detta för Keola som även hon blev otroligt glad.

I början så var hunden glad över att mattes mage växte. Det kändes som att hunden exakt visste vad som försiggick. Men sedan så hände någonting.

Keola började bete sig konstigt. Hunden hade ett intresse utöver det vanliga för Alhannas mage. Hon gnällde, skällde och puttade på magen – precis som om hon ville visa någonting.

I samband med detta så fick Alhanna en väldig smärta i ryggen.

Efter ett läkarbesök för att ta reda på varför hon hade så fruktansvärt ont i ryggen så trodde hon att det berodde på att barnet i magen växte. Läkaren hittade nämligen inget fel.

Men väl hemma från sjukhuset igen så satt Keola och stirrade på sin matte. Alhanna kände att någonting inte stämde. Varför hade deras hund detta beteende?

Alhanna bestämde sig för att ta en bild på Keola som hon sedan postade på Facebook. Hennes vänner började genast reagera på Keolas beteende och kommenterade att hon borde ta hundens reaktion på allvar eftersom hundar har en otrolig förmåga att känna att någonting är fel.

Keolas underliga beteende blev bara värre och värre med tiden. Till slut så bestämde sig Alhanna för att besöka läkaren igen för att genomgå en ny undersökning – och det visade sig att hon skulle vara evigt tacksam för hon gjorde det.

Läkaren hittade felet – felet som hunden redan från första början visste om.

Det visade sig att Alhanna hade en dubbel njurinfektion som dessutom var en ovanlig sådan. Alhanna hade varit nära döden – utan att ens veta om det.

Tack vare att hon kom in på en ytterligare undersökning så kom hon till sjukhuset i rättan tid. Hon fick en omedelbar behandling vilket troligtvis räddade livet på henne.

Hade det inte varit för Keolas ihärdiga varningar så hade förmodligen inte Alhanna och hennes lilla son i magen överlevt.

Ett par veckor efter så föddes parets son och Keola fick snart därpå träffa den nya familjemedlemmen. Tro det eller ej, så blev de bästa vänner nästan direkt.

Bebisen heter Lincoln. Keola kommer vaka över honom precis som han gjorde med hans mamma. Ricky och Alhanna är lyckligt lottade som har en sån klok och beskyddande hund.

Det är helt otroligt vilka sinnen våra hundar har och vad de kan göra för oss. Keola är en sann hjälte som förtjänar alla likes i världen för sin insats.

Sponsrat innehåll

Andra läste även