Henrik Dorsin ersatt i ”Solsidan”

Annons

I söndagens avsnitt av TV4:s ”Solsidan” ersattes Henrik Dorsin, av en tidigare ”Idol”-deltagare.

Anledningen är att skådespelaren inte har något körkort.

”Mange Schönberg hoppade in som Ove under en sven då Ove skjutsar Anna till en långfilmsinspelning”, skriver Elias Giertz, pressansvarig för ”Solsidan”, i ett sms.

I söndagens avsnitt av T4:s succéserie ”Solsidan”, blev Henrik Dorsin plötsligt utbytt i rollen som Ove Sundberg. I en scen där Mia Skäringers karaktär Anna ska få skjuts av den mindre omtyckta grannen, så var det inte Henrik Dorsin som satt bakom ratten. Istället var det den tidigare ”Idol”-deltagaren Magnus Schönberg.

Eftersom Henrik Dorsin saknar körkort och inte får köra bil, fick Magnus hoppa in som en bodydouble för Henrik. Med hjälp av kostym och smink gjordes Magnus identisk med Henrik Dorsins karaktär Ove Sundberg.

Annons

Mange Schönberg hoppade in som Ove under en scen då Ove skjutsar Anna till en långfilmsinspelning. Orsaken till att Henrik Dorsin inte själv spelade in bilscenen var av det enkla skälet att Henrik saknar körkort. Strålande gjort av Mange att hoppa in i hans ställe, med god hjälp av Solsidans skickliga maskör och kostymör som gjorde Mange i princip identisk med hur Ove normalt ser ut”, skriver han i ett sms, enligt Expressen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även