Det här receptet måste bara testas!
När du strävar efter att göra något extra utsökt som verkligen tar smaken till nya höjder, finns det en ingrediens som alltid levererar: Nutella!
Det älskade pålägget av hasselnötschoklad har länge lyft desserter till en ny nivå, så idag ska vi utforska vad det kan göra för en annan måltid. Ja, du har gissat rätt – Nutella till frukost!
Och om du inte redan är upphetsad, vänta bara tills du får höra hur vi använder detta pålägg till vårt brunchbord: fyllda i pannkakor!

Istället för att bara lägga Nutella® ovanpå dina favoritfrukostflarn eller använda det som ett dopp, ser vi till att varje bit pannkaka är fylld med det ljuva smörjmedlet.
Nu, om du har försökt göra fyllda pannkakor tidigare och haft problem med att få det smöriga pålägget att hålla sig innanför smeten, oroa dig inte längre. Vi har granskat alternativ och hittat den perfekta lösningen för att få Nutella att stanna där den ska, och det inkluderar… frysen? Japp! Ta en titt för att se hur det fungerar, och fortsätt sedan läsa för hela receptet så att du kan njuta av dem själv!

Nutella-fyllda pannkakor
Portioner: 7 till 8
Förberedelsetid: 10 minuter
Total tid: 30 minuter
Ingredienser:
- 10 till 14 matskedar Nutella
PANNKAKOR: - 1 ½ kopp universalmjöl
- 3 matskedar strösocker
- 1 msk bakpulver
- ¼ tesked kosher salt
- 1 ägg
- 1 tsk rent vaniljextrakt
- 1 kopp mjölk
Förbered en bakplåt med bakplåtspapper.
Fördela 1-½ matskedar Nutella på den förberedda plåten. Jämna ut den till en rund skiva med en diameter på cirka 2-½ tum.
Upprepa processen för att skapa 7 till 8 Nutella-skivor totalt. Placera sedan plåten i frysen i 15 till 20 minuter, eller tills Nutella-skivorna har stelnat och behåller sin form.

Förvärm en stor stekpanna eller stekpanna över medel-låg värme.
I en medelstor skål, blanda ihop mjöl, socker, bakpulver och salt. Tillsätt sedan ägget, vaniljextraktet och mjölken. Rör om pannkakssmeten tills den är helt jämnt blandad.
Applicera pannspray på den uppvärmda stekpannan och torka bort överflöd. Häll ¼ kopp av pannkakssmeten på den förberedda ytan. Placera sedan en fryst Nutella-skiva i mitten av smeten.
Sprid smet över den frysta Nutella-skivan så att den täcks helt. När smeten börjar bubbla är pannkakan redo att vändas.
Vänd pannkakan och stek den i ytterligare 1 till 2 minuter, eller tills den andra sidan är gyllenbrun.
Håll de färdiga pannkakorna varma medan du lagar de återstående. Servera varma.
Vilka ljuvliga pannkakor vi har här! Vi kan knappt vänta med att skära i dem och avslöja de härliga skivorna av Nutella som gömmer sig inuti.
Det skulle verkligen vara ett roligt sätt att överraska din familj vid frukostbordet. Tänk dig bara deras miner när de tar en tugga av dessa pannkakor och upptäcker den fantastiska chokladhasselnötsfyllningen som strömmar ut!