Hjärtvärmande video blir viral: pilotens pensionstal gör alla tårögda

Annons

Pilotens pensionstal är så rörande!

Himlens konduktörer – närmare bestämt piloterna – är de orubbliga hjältarna bakom planets reglage. Dessa proffs, klädda i sina vassa uniformer, är inte bara experter på flygteknik; de är också symboler för säkerhet och tillförlitlighet.

 Varje dag tar de ansvar för otaliga passagerares liv och drömmar när de korsar himlen.

Och piloten, som i skrivande stund finns överallt på Instagram, har varit ett bevis på detta i ett antal år. Men allt har ett slut.

Annons

Piloten, som drar ur sig ur arbetsmarknaden och hädanefter ska njuta av pensionärslivet, har hamnat på en hjärtevärmande video på Instagram, där han håller sitt avskedstal i planet.

Annons

Videon, som har delats på Instagramsidan Majically, visar pilotens tal innan hans sista flygning, med hela familjen samlad för att stötta honom. I talet tackar han alla ombord och riktar särskilt tack till sin fru. Han uttrycker också sin spänning inför nästa kapitel i hans liv.

Lyckoönskningar från kommentarsfältet

Sedan videon lades upp har den fått nästan 59 000 visningar och över 2 500 likes, samt otaliga kommentarer. Många har uttryckt sina lyckönskningar för piloten i hans pension, med kommentarer som:

”Önskar piloten en mycket lycklig och hälsosam pension, njut av sin pensionering med sin kära familj och nära och kära”, och ”Gud välsigne dig och Julie! Njut av den vila ni så rikt förtjänar! Golf, fisk, långa promenader, vad som helst, lev er liv och var säker och frisk”.

Du kan se pilotens tacktal här.

Annons

Andra läste även