Efter att ha haft sin karriär som apotekare bestämde sig Sharon för att prova någonting nytt i livet. 

Hon köpte då den här lilla husvagnen för ca 120 000 kronor som hon drar efter sin Jeep Wrangler. Anledningen till att det blev just den här husvagnen är för den är väldigt lätt att dra efter hennes jeep.

“Det är som att den inte är där”, säger hon. “Ibland ser jag i spegeln och tänker, åh, du är fortfarande där.”

Det som kanske är bäst med den här vagnen är att du inte är beroende av att koppla ström till vagnen. Den klarar av att driva sig själv av de tre solpaneler som sitter installerade på vagnen.

Den lilla husvagnen rymmer ett kök med ett litet kylskåp som kan drivas på olika sätt. En diskho, en skärbräda och två spisplattor. Även fast hon har allt hon behöver i det lilla men praktiska köket så föredrar Sharon att laga mat utomhus.

“Det bästa med en liten rigg, som den här, är att den tvingar dig till att spendera mycket tid på utanför” förklarar hon. “Livsstilen handlar om att vara ute i naturen och njuta av andra människor”.

I den lilla vagnen så finns det minsta badrummet du kanske någonsin har sett, vilket i huvudsak är som en liten garderob med toalett, men den fungerar även som en dusch.

“När det heta vattnet träffar dig bryr du dig inte,” förklarar Sharon.

Ifall hon är ansluten till ström och det blir för varmt så brukar hon slå på luftkonditioneringen.

Vagnen har flera fönster som gör att det kommer in massvis med ljus i vagnen.

Sharon tycker att fördelarna med en liten vagn är att bo måttligt och ändå ha friheten att resa. Det bästa säger hon är att hon har fått så många nya vänner.

“Jag har aldrig tittat tillbaka. Jag tycker bara att livsstilen och de människor du möter är fenomenal, säger hon.”

Sedan fortsätter hon och berättar:

“Jag har bott i hus och jag har bott i vackra lägenheter. Jag har bott på platser i två- eller tre år där jag inte kände mina grannar. Jag visste inte vem som bodde på andra sidan gatan.

Ute på vägen träffar du så många fantastiska människor. Du träffar någon, ni äter middag och ofta kommer ni fortsätta hålla kontakten.”

Ta en husesyn i hennes lilla vagn i klippet här nedan.

Dela artikeln med en vän som du tror skulle kunna bo i en sån här vagn!