Hon fick en tid hos gynekologen, men ni kommer inte tro vad som hände där

Den här berättelsen är helt otrolig!

Det kan vara stressigt att vara kvinna ibland, och att få tillräckligt med tid med familjen och alla andra uppgifter man måste lösa i vardagen, som att ta sig tid att gå till läkaren.

Här är historien om en kvinna som gick till gynekologen.

”Jag hade ett möte med gynekologen förra veckan för att göra de årliga cellproverna.
Tidigt en morgon ringde de från läkarmottagningen för att säga att de hade en avbokning och att jag kunde komma in tidigare, faktiskt samma morgon, kl. 0930.

Jag hade precis skickat iväg barnen till skolan och klockan var redan kvart över nio. Det skulle ta minst 35 minuter att köra till läkarna, så jag hade ont om tid!

Som de flesta andra kvinnor tog jag lite extra tid på att tvätta underlivet innan jag gick till gynekologen, men den här gången hann jag inte med en grundlig rengöring. Så jag tog bara en handduk som hängde i badrummet och tvättade upp lite ’där nere’ så jag såg presentabel ut.

När jag var klar slängde jag handduken i tvättkorgen, tog på mig kläderna och hoppade in i bilen och körde så fort jag kunde till undersökningen.

Jag behövde bara vänta några minuter innan det var min tur att träffa doktorn. När jag som alla andra kvinnor hade gått igenom denna procedur flera gånger i mitt liv, hoppade jag rakt upp på undersökningsbordet, tittade i taket och inbillade mig att jag var i Paris, eller någonstans långt borta!

Läkaren kom in, och jag måste säga att jag blev förvånad när han sa:

– Åh, idag har vi verkligen ansträngt oss!

Jag svarade inte och suckade av lättnad när undersökningen var över för den här gången. Resten av dagen ägnades som vanligt åt att tvätta, handla och laga mat och hämta i skolan. Min 6-åriga dotter lekte själv, sedan hörde jag henne ropa från badrummet:

– Mamma, var är min handduk?

Jag sa till henne att hon kunde få en ny eftersom den gamla tvättades.
Hon svarade:

Nej, mamma! Den handduken måste jag ha, jag lägger allt glitter i den!

Sponsrat innehåll

Andra läste även