Hon häller ris i strumpan – anledningen kommer att överraska dig

Det här måste jag bara prova!

Om du har ont i ryggen bör du hälla ris i en strumpa. (+5 saker du kan göra hemma som hjälper mot ryggsmärtor).

Att ha ont i ryggen är riktigt jobbigt! Allt blir ett pyssel och plötsliga rörelser gör ont. Man kan helt enkelt inte låta bli att sucka och stöna om varandra! 

Vi har sammanställt en lista med sex saker du kan göra hemma för att lindra din ryggsmärta.

1. Omvänd dåliga vanor
Att träna ryggmusklerna kan hjälpa mot ryggsmärtor. Kanske har du dålig hållning i ryggen? Öva din hållning när du sitter, står och går. Att gå ner i vikt kan också lindra ryggsmärtor. Det här är små saker som kan göra stor skillnad!

2. Simma!
Kämpar du med smärta i nedre delen av ryggen? Då borde du prova att simma! Simning har visat sig lindra smärta i nedre delen av ryggen, så varför inte prova?
Börja med normal bröstsim och ryggsim. Så småningom kan du kanske prova på vattengympa?

3. Strumpa med ris (Spine Health)
Detta trick kan överraska dig. Det låter konstigt, men det kan göra underverk för din rygg! Fyll en strumpa med hett ris och lägg den mot ryggen. Föredrar du något kallt kan du slänga strumpan med riset i frysen först.

4. Stretcha och stretcha ! (Prevention
Övningen på bilden hjälper om din ryggsmärta strålar ut i sätesmusklerna. Faktum är att alla typer av stretching kan hjälpa mot ryggsmärtor! Ju längre du stretchar eller stretchar, desto bättre hjälper det mot smärtan.

5. Valeriana
På bara en timme kan valeriana minska ryggsmärtor! Det är ganska otroligt. Ändå bör man vara medveten om att vissa människor upplever biverkningar som illamående, huvudvärk och klåda när de använder detta, säger WebMD.

6. Foam roller (Men’s Health)
Om du inte äger en foam roller än, skaffa en nu! Det här är ett bra verktyg att ha hemma. Använd rullen på dina höfter eller glutes för att lindra din ryggsmärta. Det rekommenderas att inte använda det på nedre delen av ryggen då detta kan göra smärtan värre!

Här kan du se en film om hur man gör metoden – ris i en strumpa!

Dela gärna med dina vänner som borde testa detta! 

Sponsrat innehåll

Andra läste även