Hon hittar en nyfödd bebis i en låda i snön – brister i gråt när hon läser det handskrivna brevet

Det här är så sorgligt!

Ett spädbarn hittades övergivet i en kartong i Alaska med en hjärtskärande lapp från den desperata mamman som sa att hon inte hade råd att mata sin bebis.

Alaska State Troopers fick en rapport om en övergiven baby som hittades runt 14:00 på nyårsafton, bekräftade tjänstemän i ett uttalande, enligt New York Post.

Bebisen hittades av Fairbanks bosatta Roxy Lane, som publicerade en video på sociala medier av lappen och bebisen, som var hårt inlindad i filtar och verkade må bra med tanke på förhållandena.

På lappen står det:

”Snälla hjälp mig!!!
Jag föddes idag, 31 december 2021 (kl.) 06.00. Jag föddes 12 veckor för tidigt. Min mamma var 28 veckor när hon fick mig. Mina föräldrar och morföräldrar har varken mat eller pengar att uppfostra mig med. De skulle ALDRIG göra det här mot mig”, står det i lappen. Min mamma är så ledsen för detta. Snälla ta mig och hitta en kärleksfull familj till mig. Mina föräldrar ber dig, oavsett vem som hittar mig. Mitt namn är Teshawn”
Bebisen fördes till det lokala sjukhuset för en kontroll och det visade sig att han var i bra form.

Roxy Lane skrev i inlägget att hon hade hittat spädbarnet i en kartong nära en rad med postlådor hemma hos henne.

Inlägget föreslog att föräldrarna kan ha varit omedvetna om Alaskas fristadslag, där föräldrar kan överlämna oönskade barn på ett lokalt sjukhus, kyrka eller polis eller brandstation. 

Denna lag finns för barnens skull. Om ett barn har det bättre någon annanstans än hos sina biologiska föräldrar är det tillåtet att lämna över det till myndigheterna.

Se videon och hör hela historien här.

Sponsrat innehåll

Andra läste även