Hon kollar hans telefon, hans bankkonto och låter honom gå igenom en lögndetektor: ändå är deras äktenskap lyckligt

Han får stå ut med mycket från sin fru, men det finns en alldeles speciell anledning till det.

I en sensationell intervju på ITV:s ”This Morning” 2013, öppnade Debbi Wood och maken Steve upp om deras ovanliga förhållande som har fångat allmänhetens uppmärksamhet.

Debbi, kallad ”världens mest svartsjuka kvinna”, har nu hittat ett sätt att hantera sin extrema svartsjuka.

Bland annat genom att köpa en lögndetektor att använda på sin man, Steve, skriver Unilad.

Debbies svartsjuka går tillbaka till de första dagarna av deras förhållande, när Steve träffade en annan kvinna innan de blev exklusiva.

Även efter att förhållandet blev officiellt förvärrades Debbies misstro och svartsjuka bara, vilket ledde till regelbundna lögndetektortester och kontroll av Steves bank- och telefonuppgifter.

Trots denna ovanliga aspekt av deras förhållande, försäkrade Steve i en uppföljande intervju att användningen av lögndetektorn nu är extremt sällsynt.

Men förhållandet mellan Debbi och Steve definieras inte bara av svartsjuka. Debbi har också satt restriktioner för vad Steve kan se på TV, särskilt program med kvinnor, eftersom detta får Debbi att få panik.

Det finns dock en mycket speciell anledning till att Debbi reagerar och känner som hon gör: tidigare traumatiska relationer har satt sina spår på henne, liksom en diagnos som kallas ’Othello Syndrome’, vilket är ett tillstånd där du känner paranoid svartsjuka i en relation.

Parets unika sätt att navigera i relationen har skapat en djup förståelse och respekt dem emellan. ”När vi inte bråkar om det här är vårt förhållande helt fantastiskt”, sa Steve.

”Jag får henne att skratta på ett sätt som hon aldrig har skrattat förut. Hon får mig att skratta på ett sätt som jag aldrig har skrattat förut.”

Sponsrat innehåll

Andra läste även