Hon skrev en barnbok om sorg efter makens död: sen kommer den skrämmande sanningen fram

Det här är riktigt läskigt!

Efter att ha förlorat sin man, Erich Richins, i mars förra året har Kouri Richins fått jobba hårt för att gå vidare – inte bara för hennes skull, utan för sina barns skull. 

I samband med att hon förlorat sin man skrev hon boken ”Är du med mig”. Boken är inte bara till för att hjälpa hennes egna barn, utan familjer runt om i världen, och pratar om död, sorg och saknad.

Men har det hela varit en fasad? Det har i alla fall skett en våldsam twist – eftersom hon själv nu är åtalad för mordet, skriver New York Post.

Polisen grep författaren den 4 mars eftersom de tror att hon dödade sin man i deras hem på Willow Court i staden Kamas. Förgiftning tros vara dödsorsaken. 

Enligt åklagarna hittades en dödlig dos av ämnet fentanyl i Erics blod. Kouri hävdar dock att hon inte har serverat något annat än en vodkacocktail till sin man. 

Och efter att ha ställt ner drinken lämnade hon Eric för att kontrollera deras tre barn. När hon kom tillbaka fann hon sin man redan kall och livlös. 

Presumtionen för mord kommer inte bara efter obduktionen. En icke namngiven källa har också gått ut med erkännande av att ha sålt kvinnan fentanyl i stora mängder.

Fentanyl är ett mycket beroendeframkallande läkemedel som beskrivs som hundra gånger mer potent än morfin.

Polisen undersöker nu författarens dator och telefon, bland annat för att hon har hävdat att hon lämnat sin telefon i sovrummet, samtidigt som det redan nu kan bekräftas att hon har skickat och tagit emot flera meddelanden, som hon raderade samma kväll. 

Sponsrat innehåll

Andra läste även