Hon tog en bild på fisketuren – nu ryser tusentals av detaljen i bilden

13-åriga Haley hade varit ute på en fisketur med sina farföräldrar och sin bror Kolton i Georgia, USA. Men när hon kom hem och kollade igenom sina bilder från dagen skrek hon rakt ut.

Haley, hennes bror Kolton och farföräldrarna Dennis och Vera hade gett sig ut på en fisketur tillsammans och ingen lade märke till något ovanligt – förrän de kom hem.

Haley skrollade igenom sitt fotoalbum från dagen när hon väl hade kommit hem. På en bild sitter hon i båten och tar en selfie medans brorsan fixar med fiskegrejerna där bak.

Då gör hon en upptäckt som får henne att skrika rakt ut.

Bredvid Kolton ser hon nämligen en annan man, som i en skugga, med keps och ett leende.

Även Haleys mamma Jessica fick sig en chock när hon kollade genom bilderna och bestämde sig för att dela med sig av bilden på Facebook i hopp om att någon skulle veta vad det kan bero på.

– Den här gentlemannen var inte med familjen idag, och det fanns ingen annan där de var ute och fiskade, skriver Haleys mamma Jessica på sin Facebook-sida.

Bilden har spridits över hela världen och det är många som har egna teorier om vad det kan vara.

“Antingen photoshop eller en skugga”, skriver en skeptiker.

Men att det skulle vara photoshop avfärdar vissa då det skulle krävas otroligt mycket kunskap för att få det att se så äkta ut.

Andra skriver att det kan vara en trädstam. Men vissa är säkra på att det är en besökare från andevärlden.

“Kanske den här anden älskade att fiska, eller så vill han bara ha lite sällskap. Jag tror att vissa stannar kvar för att guida oss”, skriver en som delat bilden.

Sponsrat innehåll

Andra läste även