Hon var gravid i 20:e veckan: då upptäckte hon sin mans hemska hemlighet

Hon var ungefär halvvägs genom sin graviditet när hon upptäckte hemligheten.

Tjugo veckor.

Så långt gången var Georgia när hon skulle röntgas. Men under flera timmar kunde hon inte komma i kontakt med sin man, som annars skulle ha stått vid hennes sida för skanningen.

Anledningen till att han inte var närvarande var mycket värre än hon först trodde.

För i samma sekund som hon skulle ringa ett samtal kom hennes man in genom dörren.

”Jag minns att jag tänkte ”det är bara något som inte stämmer här”, säger hon till Channel 10:s ”The Project”-format, enligt news.com.au.

Här förklarade Georgias man att hans telefon hade tagit slut.

”Så jag fortsatte att trycka på honom. Och sedan berättade han att han hade blivit arresterad”, säger hon.

Så småningom gav han efter och förklarade att han hade åtalats för sexuella övergrepp mot barn. Georgias man – pappan till hennes ofödda barn – hade alltså suttit och skrivit med tjejer så unga som 14-15 år och bett dem skicka nakenbilder.

De visade sig dock vara poliser som fångade honom mitt på kontoret. Han befanns senare skyldig till två fall.

Idag är sonen tre år och Georgia har flyttat iväg med sonen som hon har full vårdnad över.

Hon fruktar dock den dag då hon måste berätta för sin son om sin pappa.

”Jag försöker att inte vara för kritisk mot min exman i den meningen att jag försöker att inte påverka min sons framtida inställning till honom, om det är vettigt. Jag vill att min son ska ta itu med fakta, förstå fakta och sedan ta beslutet själv”, förklarar hon.

Och trots att han befunnits skyldig på två punkter hamnade han inte i fängelse. Och enligt Georgia beror det på att domaren sa att att bryta upp äktenskapet redan var straff nog.

”Domaren sa att ”slutet på ditt äktenskap och effekten av resultatet på din relation med ditt nyfödda barn är tillräckligt med straff för att avskräcka dig från att någonsin göra det igen” och för mig är det bara hemskt, säger Georgia.

Sponsrat innehåll

Andra läste även