Hunden beter sig konstigt mot sin gravida ägare: räddar i slutändan barnets liv

När kvinnans mage växte betedde sig hunden Keola mer och mer konstigt. Det verkar som att hunden kände att något var allvarligt fel med den gravida ägaren.

Alhanna Butler och hennes man Ricky bor i Doncaster, England. Hunden Keola hade alltid varit familjens centrum. Men så blev Alhanna gravid.

När hennes mage växte började Keola bete sig konstigt. Hunden började skälla på hennes mage. Alhanna och Ricky förstod inte varför. 

Var hunden avundsjuk? Insåg den att det var en ny familjemedlem på väg?

Började stirra på henne

Inte långt efter att Keola började skälla på hennes mage började Alhanna få ont i nedre delen av ryggen. Hon gick till läkaren, men där fick hon veta att ryggsmärtor inte alls var ovanliga under graviditeten, och att det inte fanns något att oroa sig för.

När Alhanna inte märkte skället började hunden stirra på henne. Den kunde skälla intensivt mot magen och sedan sitta bredvid Alhanna och stirra intensivt in i hennes ögon.

”Hon bara satt där och stirrade på mig så intensivt att det verkligen skrämde mig”, säger Alhanna.

Smärtan blev värre

Alhanna la upp ett foto på den stirrande hunden på Facebook och sa att den betedde sig väldigt konstigt. Sedan fick hon feedback från flera personer att hon var tvungen att ta hundens beteende på allvar och träffa läkaren igen.

Men Alhanna hade redan varit hos doktorn. Och även om ryggsmärtan hade blivit ännu värre nöjde hon sig med inget allvarligt, att hunden bara var svartsjuk.

Men Keola tänkte inte ge upp. Nu började hon nudga sin gravida ägare med sin nos och ylande. Alhanna tycker att hundens beteende var obehagligt. Något var helt klart fel.

En frisk och frisk pojke

Alhanna träffade läkaren igen och den här gången skickades hon direkt till sjukhuset. Det visade sig att Alhanna hade en allvarlig njurinfektion. Enligt läkarna kunde den lilla bebisens liv ha varit i fara om infektionen inte hade upptäckts i tid.

”Ingen förstod hur sjuk jag egentligen var, förutom Keola”, säger Alhanna.

Inte långt efter föddes Lincoln. Den lille pojken var frisk och bra. Idag är Keola och Lincoln bästa vänner, och Alhanna säger att hunden nästan aldrig släpper pojken ur synen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även