Hur hänger du upp din toarulle? svaret avslöjar något väldigt intressant om dig

Annons

Precis som med vårt kroppsspråk kan de små sakerna vi gör omedvetet säga något om hur vi är som personer. Den här studien visar att sättet du hänger upp din toarulle faktiskt avslöjar något viktigt om dig!

Kan verkligen något så banalt som sättet vi hänger upp vår toalettrulle säga något om vår personlighet? Enligt den här studien är svaret faktiskt ja.

Dr. Gilda Carle som är en relationsexpert utförde en studie på 2 000 kvinnor och män där de bland annat fick avslöja hur de hänger upp sin toalettrulle.

Resultatet visar att sättet vi hänger upp toarullen på faktiskt spelar roll…

Vilket håll hänger du den åt?

På bilden nedanför ser vi två toalettrullar upphängda på två olika sätt.

Vi kan nog med säkerhet säga att de flesta personer hänger upp rullen på något av de här sätten, men vilket av hållen väljer du?

Annons

Väljer du håll nummer 1?

Om du gör som i bild nummer ett, gör du som de flesta andra. Du är dominant av naturen och har en stark personlighet. Disciplin är viktigt och du axlar gärna ett stort ansvar.

Annons

Väljer du håll nummer 2?

Om du hänger upp toalettrullen så att papperet rullas ut under själva rullen så är du sannolikt en lite mer tillbakadragen person. Du är pålitlig och har ganska få, men väldigt nära, vänner.

Det finns ett tredje sätt

I sin studie fann dock Gilda Carle även en tredje grupp människor.

Det är de människor som inte bryr sig alls om åt vilket håll toalettrullen vänder och således gör olika varje gång de hänger upp den.

Annons

Personer som gör olika har ofta en lite konflikträdd personlighet och har lätt för att kompromissa om saker. De är även ofta tålmodiga och känsliga.

Självklart ska man ta den här typen av tester med en nypa salt, men visst är det intressant ändå?

Sponsrat innehåll

Andra läste även