Hur ofta pratar du om din kropp och dina lite mer intima delar med någon?

Faktum är att det är väldigt naturligt att prata om det även fast det ibland kan kännas jobbigt eller pinsamt ämne att ta upp.

Men du är inte ensam om det, alla kvinnor har det och förstår med all säkerhet hur det är. Och just därför behöver man verkligen inte känna att det är genant ämne att prata om.

Är man i ett förhållande så är det är det naturligt att prata om detta med sin partner. I ett förhållande borde man prata om de mesta och framför allt sånt här, där man ska vara öppen och kunna släppa sin partner nära inpå tankar och känslor.

Det du antagligen inte visste om är att det finns 7 olika saker om din klitoris som du antagligen inte visste om. Och just av den anledningen kunna prata om dessa till dina vänner eller partner då du kommer att inse att du missat ett och annat.

Dessa 7 saker är rätt intressant och lärorikt som man antagligen inte visste om sin klitoris. Det är naturligt att prata om det så inget att vara generad för att ta upp som samtalsämne.

Ju mer man lär känna sin kropp desto bättre, och det gäller även för ens partner. Samlivet blir bara bättre ju mer man vet om varandras kroppar, och vet hur man vill ha det.

Sätt dig ner med din partner och plugga på om varandra så kommer ni se att samlivet blir till er fördel, ju mer kunskap desto bättre blir det.

Samt att det också blir så mycket roligare desto mer man vet om varandra och ens intima delar.

Klippet nedan visar 7 fakta om klitoris som du garanterat inte visste om:

Dela klippet med dina vänner för dom har säkert inte koll på dessa 7 saker om klitoris.