Ida Warg och Alexander Pärleros avslöjar detaljer om deras sexliv

I år firar Ida Warg och Alexander Pärleros 10 år tillsammans. I parets gemensamma podd svarar de på följarnas relationsfrågor.

Paret träffades för 10 år sedan på krogen Grodan i Stockholm, där Alexander för tillfället jobbat på och Ida var där med hans kompis.

– Hon hade så jäkla häftig utstrålning och hon var där med en polare till mig. Jag tänkte wow, vilken snygg och häftig tjej, berättar Alexander i en youtubevideo

Alexander berättar att han inte kunde sluta tänka på Ida och bestämde sig för att höra av sig. Idag är paret gifta och har sonen Elvis, 2, ihop.

I en video på Idas Youtube-kanal svarar paret på frågor gällande deras relation. Många följare undrar var framgångsreceptet är för en långvarig kärlek och Ida har ett tydligt svar.

– För att hitta en partner som det ska hålla länge med, då letar man inte efter den som man blir dökär i, som man liksom blir knäsvag av. Visst det kan man bli också, men man måste leta efter någon som är ens bästa kompis men som man är attraherad av, svarar Ida. 

Alexander håller med och tillägger:

– Den man ska skaffa barn med, då ska man tänka att den här personen kan ta väldigt vettiga och bra beslut, när det tar slut. 

I parets gemensamma podd ”Sånt är livet” svarar det på frågor i ett avsnitt som deras följare är nyfikna på. En av de mest ställda frågorna är hur ofta dem har sex.

– Jag kan säga som såhär, under graviditeten, varken du och jag ville ha sex då, säger Ida och fortsätter: 

– När magen började komma, då bestämde vi, nu har inte vi sex fram tills ungen är ute. 

Sedan enades paret om att det nu har ett stabilt sexliv.

– Minst en gång i veckan, säger Ida, och Alexander infliker: 

– Och vi har varit ihop i tio år, vilket ändå är ganska bra. 

Sponsrat innehåll

Andra läste även