Ingen har rört husvagnen sedan 1953 -kolla nu på insidan

Annons

På 50-talet fick man för sig att man skulle tänka stort. Stora hus, stora bilar, stora husvagnar. Det är lite annorlunda mot hur man många gånger tänker idag.

I dagsläget tänker vi så smått som möjligt utan att tappa funktioner som vi behöver ha. Det är verkligen lite annorlunda mot hur man tänkte förut. Som exempel så kolla på den här husvagnen.

Den har stått mer eller mindre orörd i 64 år.

När man ser insidan på husvagnen så tappar jag hakan. Kolla hur välbevarad den här husvagnen är!

Husvagnen som är från 1953 ligger ute till försäljning. Eftersom skicket på husvagnen är så pass bra med tanke på årtalet på vagnen så har människor blivit helt tokiga i den.

Ägaren berättar på Facebook att det enda som behövdes var nya däck och lite färg. Gardinerna i den är till och med original.

Kolla köket! Här finns det gott om plats för att laga i ordning en riktig brakmiddag.

Annons

Majoriteten av inredningen är original. Till och med vitvarorna har suttit där sedan 1953, och det bästa? De fungerar än idag.

Annons

Kolla in vardagsrummet. Här skulle jag kunna spendera många timmar med en kopp kaffe i ena handen och en bok i den andra.

Badrummet är även det väldigt rymligt. Likaså här fungerar allt!

Annons

Vilken husvagn har ett badkar idag? Tänk er att lägga sig i ett varmt bad med lite tända ljus efter en lång dag. Härligt!

Det här är en husvagn som jag mer än gärna skulle kunna tänka mig ha. Förstå att koppla den på bilen och ta en tripp runt om i Sverige. I vagnen så finns allt som du kan tänkas behöva ha och det bästa: Den är lika rymlig som min lägenhet. Det här måste varit den lyxigaste husvagnen som gick att köpa på 50-talet.

Jag får gåshud när jag kollar igenom bilderna på den här husvagnen. Att den är så välbevarad gör mig väldigt glad. Det här är nostalgi på riktigt!

Prislappen för husvagnen började på 75 000 dollar. Skulle du kunna tänka dig att köpa den här husvagnen? Alla bilderna kommer från Vintage Camper Trailers album på Facebook.

Sponsrat innehåll

Andra läste även