Internet rasar mot bilderna: här får den lilla flickan sin kontroversiella ”födelsedagspresent”

En video från ett barns födelsedag har chockat nätet!

Vilken typ av underhållning skulle du vilja att ditt barn ska ha på ett barns födelsedag?

En hoppborg? En clown? En mjukglassmaskin? Eller vad sägs om en levande alligator?

Medan de flesta förmodligen kommer att vara redo med ett av de tre första erbjudandena – eller en ponny – valde ett amerikanskt föräldrarpar att ta med en levande alligator i sin lilla dotters födelsedagsfest, skriver Daily Mail.

Födelsedagsbarnet Katie och hennes gäster fick möjlighet att åka på det stora rovdjuret, medan de upprymda föräldrarna var upptagna med att ta bilder av den milt vansinniga händelsen.

Namnet på den fyrbente födelsedagsgästen är Bubba, en knappt 2,5 meter lång alligator som väger över 90 kilo, som är en del av ’Jim Nesci’s Cold Blooded Creatures’ – ett utbildningsprogram som introducerar barn för vilda djur.

Den sensationella videon är från 2013, men har bara börjat gå viral i år, där den har setts av tusentals. Och de flesta som har sett videon får stora ögon på den atypiska barnfödelsedagsunderhållningen.

Även om det farliga rovdjuret åtföljs av en tränare som har till uppgift att förhindra Bubba från att kasta sig över födelsedagsgästerna, har videon väckt både ilska och chock bland människor online som tror att föräldrarna sätter barnens liv på spel:

– Det här djuret är ett farligt rovdjur, du kan inte tämja det eller göra det vänligt oavsett vad du gör. Vi har vår utbildning och vårt sunda förnuft att säga åt oss att hålla oss borta från dessa djur eftersom de är farliga. Jag tycker synd om tjejen att hon har sådana föräldrar, skriver Daryl Mico i kommentarsfältet på Daily Mail.

– Ingen respekt för djuret eller barnet. Det här ska inte hända, konstaterar Catherine Lawson.

Jim Nesci själv förnekar dock att djuret ska vara en fara för de små födelsedagsgästerna, eftersom läget var, enligt den rutinerade krokodiltämjaren, helt under kontroll. 

 

Sponsrat innehåll

Andra läste även