”Jag är 19 år och min man är 42 år gammal – många kallar det äckligt, men det är sann kärlek”

Den 19-åriga kvinnan slår tillbaka mot de många människor som kallar deras förhållande äckligt.

Det sägs att sann kärlek inte har någon ålder. Och ett par från Storbritannien har valt att bekräfta detta, då det skiljer mer än 20 år mellan dem.

Trots att hon visste att det skulle leda till kritik på nätet, bestämde sig 19-åriga Courtney Louise McVay för att dela en video på TikTok där hon försvarade sin relation med sin 42-åriga pojkvän.

Det rapporterar den brittiska tidningen The Sun.

– Så länge man är myndig och det inte är till exempel en 30-åring med en 15-åring så är det bra, säger Courtney och fortsätter:

 Man kan inte välja vem man blir kär i. Känslorna bara kommer.

Alla håller dock inte med henne om detta, varför många på nätet har kallat deras förhållande ”äckligt”.

Nu har Courtney själv uttalat sig om hur mycket kritik hon har blivit utsatt för. I sammanhanget har hon sagt att hon aldrig förväntat sig att bli kär i en man som är mycket äldre än henne själv.

– Jag hade inte förväntat mig att när jag var nästan 20 år skulle jag vara med någon som var 42 år. Det föll sig ganska naturligt, säger hon.

– Men folk som hatar andra tjejer är äckliga. Och så kommenterar folk ”pappafrågor” – och nej. Jag bara älskar honom. Jag älskar honom. Personligen tror jag att ålder bara är en siffra när man är myndig.

Hon har delat en serie bilder på sig själv och sin pojkvän i en video som har blivit viral på den sociala mediesajten TikTok.

– Jag bryr mig inte om jag är hatad. Jag älskar honom mer än livet, rubricerade hon videon.

Sedan videon delades har den visats mer än 1,6 miljoner gånger. Detta har också lett till att många valt att dela med sig av sina åsikter i ämnet.

”Frågan är vad en 42-åring vill med en 19-åring. Det är helt fel”, skriver en av dem.

”Han var 23 när du föddes”, skriver en annan.

”Jag menar… När han är gammal nog att vara din pappa är det något som inte stämmer”, skriver en tredje.

Visserligen trodde många att detta var fel. Men det var också andra som skrev att de inte såg några problem med det.

”Ålder är bara en siffra. Om du är lycklig och har vad ditt hjärta önskar. Det är det enda som betyder något, skriver en av dem som stöttar henne.

”Jag hade alltid problem med åldersskillnader tills jag träffade min partner. Det är det lyckligaste och mest hälsosamma förhållande jag någonsin haft. Jag är glad att du är glad”, skrev en annan.

Sponsrat innehåll

Andra läste även