Jenna klagar på att hennes granne har högljutt samlag – då kommer plötsligt en lapp under dörren

Hon blev minst sagt förvånad när hon ser en lapp från grannen inskjuten under dörren. När hon läser innehållet går det inte att hålla sig för skratt!

När man bor i lägenhet är det inte ovanligt att höra grannarnas ljud, vare sig det är toalettbesök, vatten som spolas eller tunga steg i korridoren. Men när det handlar om högljutt sex kan det vara mer än vad man vill höra.

För 19-åriga Jenna Levine blev det en sömnlös natt när grannarna hade för högljudda aktiviteter i sängen. Jenna bestämde sig för att säga ifrån, men på ett artigt sätt. Hon hade dock inte förväntat sig det svar som skulle komma under hennes dörr den kvällen.

Jenna var inte särskilt sugen på att gå och be grannarna att dämpa sig. Men efter otaliga försök att somna och med en fullspäckad dag på universitetet framför sig såg hon inget annat alternativ. Hon bestämde sig för att skriva en lapp på det trevligaste sättet hon kunde.

På lappen skrev hon:

”Hej granne, Var snäll och ha sex lite tystare, tack. Vissa av oss försöker sova utan att bli påmind om hur ensam jag är… Känn er fria att älska med varandra hur mycket ni vill. Men snälla, ha ert lilla skoj på en lägre ljudvolym. Tack så mycket!”

Jenna smög fram till grannens dörr och sköt in lappen innan hon snabbt gick tillbaka till sin egen lägenhet. Det dröjde inte länge förrän hon hörde rörelse utanför sin dörr. När hon öppnade fann hon ett svar från grannen. Men det var linte vad hon hade förväntat sig.

”Kära grannar,

Jag är så oerhört ledsen för detta. Jag insåg inte hur högljudd jag var, och ja, du vet, ibland är det ganska sexigt att ha högljutt sex, men det var uppenbarligen på din bekostnad, vilket jag ber så mycket om ursäkt för.

Jag är så, så himla ledsen. Jag hoppas att detta inte har hänt för ofta, och tack så mycket för det otroliga och roliga brevet.

Jag kommer definitivt försöka ha mitt lilla roliga på en betydligt lägre ljudnivå.

Och du, var inte orolig, du kommer inte vara ensam för alltid. Den rätta personen kommer dyka upp när tiden är mogen. Jag var singel i 18 år.

Haha. Än en gång, jag beklagar så hjärtligt.

Ursäkta /Rum 338”.

Grannen bad inte bara om ursäkt utan motiverade även Jenna, och förvånade henne med en chokladkaka. Jenna blev så positivt överraskad av grannens vänliga gest att hon delade med sig av berättelsen på sin Twitter.

Sponsrat innehåll

Andra läste även