Jenny Alversjös nya besked om Nyhetsmorgon efter stroken

Annons

Jenny Alversjö drabbades av en stroke för en månad sedan. Nu berättar programledaren när hon planerar att vara tillbaka i tv-rutan.

För en månad sedan drabbades Jenny Alversjö av en hjärnblödning. I ett inlägg på Instagram berättade hon om den otäcka händelsen.

”Var så glad, stark och lycklig för några dagar sen och så – pang. Åskknallshuvudvärk och ilfart till akuten. Jag har fått en hjärnblödning. En stroke. Jag…mitt i livet. Frisk. Stark. Äter tristast och renast av alla”, skrev Jenny då.

Efter att ha spenderat en tid på sjukhuset fick hon äntligen komma hem. I ett inlägg på Instagram valde hon att tacka sina vänner, följare och Nyhetsmorgon-tittare för stödet hon fått under sjukdomstiden.

”Vill tacka för det enormt fina stöd och alla hälsningar ni skickat. Tusentals kommentarer. Ofattbart. Tack med hela mitt hjärta. Och tack Nyhetsmorgon för fina blommor”, skrev hon då.

Annons
Annons

Hänt träffade programledaren på Svenska Hjältar-galan. Då berättar hon att hon mår bättre idag och när hon planerar att komma tillbaka till Nyhetsmorgon.

– Ja, det gör jag absolut. Jag har tagit det väldigt, väldigt lugnt och jag tar det fortfarande lugnt och tar en dag i taget. Men jag mår mycket bättre idag. Jag börjar bli sugen på att börja jobba igen. Men jag har stor respekt för det som har hänt och ska försöka vila så mycket jag kan, säger hon.

Hon får också frågan när hon planerar att komma tillbaka till arbetet.

– Vi får se. Jag kommer nog att vara hemma året ut i alla fall, så är jag nog tillbaka sen när vi drar igång igen.

Jenny berättar att hon får se om hon kommer jobba mindre framöver eller inte, men just nu är hon glad över att allt går åt rätt håll och stödet hon får från sina följare.

– Jag blir så glad, det är så många som hör av sig sig, säger hon.

Sponsrat innehåll

Andra läste även