Jenny Strömstedt besked om relationen med Niklas

Jenny Strömstedt, den älskade TV4-profilen, har underhållit oss med sina insiktsfulla kommentarer och charmiga personlighet i många år. Men det är inte bara karriären som fascinerar hennes fans – även hennes relation med popikonen Niklas Strömstedt fångar vårt intresse.

Niklas är mannen bakom tidlösa låtar som ”Tänd ett ljus”, ”Oslagbara” och ”Om”, och han har en säker plats i den svenska pophistorien. Men vägen till hans hjärta? Den har Jenny slagit in på.

I år firar paret 13 år som gifta och hela 17 år som par. Deras första möte var på ett kafé nära deras dåvarande bostäder.

– Vi bytte nummer med varandra en dag och sedan hann jag knappt därifrån innan det första sms:et kom. Det var jättehärligt, har Niklas berättat i ”Tillsammans med Strömstedt”.

Foto: TV4

Ett älskat tv-par

”Tillsammans med Strömstedt” är tv-serien där paret mötte andra kändispar, och programmet blev mycket uppskattat av tittarna. Genom inspelningarna fick Jenny flera insikter om sin egen relation till Niklas.

– Well, det är ju ingen tävling. Det viktigaste jag lärde mig av ”Tillsammans med Strömstedt” är att inget par är unikt. Vi är sjukt lika i vad vi ryker ihop om, längtar efter och kämpar med. Med det sagt, så blir ju allt lite enklare om man är tokkär i den man valt att leva med, och om man tycker att den personen är roligast i världen – och partnern tycker likadant om en själv, säger Jenny till Icakuriren.

En palett av positiva egenskaper

Jenny har svårt att ringa in exakt vad det är som gör Niklas så speciell. Hon beskriver honom med breda penseldrag.

– Oh, allt. Han är en snäll person. Varm. Han vill väl och är omtänksam, men också uppmuntrande och bekräftande. Han är förstås lite dålig på att torka ur handfatet när han borstat tänderna, det är nog det enda negativa jag kan komma på. Vi har väldigt kul ihop, vi skrattar åt konstiga saker som ingen annan tycker är roligt.

Foto: TV4

Tacksamhet och ödmjukhet

Trots deras starka band är Jenny medveten om att sådan lycka kan provocera andra.

– Okej att man är nöjd, men man behöver ju basunera ut det. För det handlar ju också om tur, jag hade lyckan att träffa rätt person. Och för det är jag så tacksam, säger hon.

Niklas råd för en hållbar relation

Niklas har också sina egna råd för att hålla relationen stark efter så många år.

– Prata med varann! Man måste hålla det pågående samtalet igång. Tystnar man går man lätt åt varsitt håll. Man måste veta var den andra är i huvudet brukar jag säga, har han berättat för Nöjesguiden.

Vi önskar Niklas och Jenny en fantastisk sommar tillsammans och ser fram emot att följa deras resa framöver. Ni är verkligen ett otroligt par!

Sponsrat innehåll

Andra läste även