Jimmis första ord om avhoppet i Gift vid första ögonkastet

I det senaste avsnittet av det omtyckta tv-programmet Gift vid första ögonkastet bestämde sig Linnea Alsberg för att lämna serien.

Hon hade gift sig med Jimmi Nordqvist i programmet, men tittarna har ännu inte fått en klar bild av händelseförloppet mellan dem.

Sexologen Kalle Norwald uttrycker sin syn på situationen i programmet och säger:

”Jag tror att Linnea har nått en gräns när det kommer till intimitet, som Jimmi inte riktigt förstår. Det är ju onekligen något som hänt er emellan. Vad är det som har skett?”

Foto: SVT

Linnea själv uttrycker känslor av frustration och besvikelse:

”Jag vet inte hur jag ska förklara det. Men jag har känt mig trängd och jag känner mig besviken. Jag vill inte känna mig trängd och instängd, jag vill inte att någon ska ta på mig när jag inte vill. Jag vill också att man ska förstå vad det är jag menar med att inte ta på mig när jag inte vill, och inte tycka synd om sig själv.”

Efter en känslomässig diskussion bestämde Jimmi och Linnea att gå skilda vägar.

Jimmis första ord om resan i Gift vid första ögonkastet

På Instagram delar nu Jimmi sina tankar och upplevelser från sin tid i programmet. Han skriver:

”Så, med avsnitt 8 är mitt deltagande i Gift vid första ögonkastet slut. Jag är genuint glad över att ha fått möjligheten att vara med om detta äventyr. Jag sa i första programmet ’det är sällan man vet i förväg att man kommer vara med om en livsförändrande upplevelse’ och det här har utan tvekan varit det.”

Han fortsätter:

”Jag har fått träffa massa nya spännande människor, åka till nya platser (vem vill inte hänga i Gränna liksom?!), men framförallt har jag fått lära mig så mycket om mig själv. Det är inte så ofta man får möjligheten att se sig själv utifrån och det har verkligen varit en lärande upplevelse för mig. Med det sagt så kommer jag alltid vara glad och stolt för jag vågade ställa upp på det här, det är utan tvekan det läskigaste jag har gjort.”

SVT:s kommentar om avhoppet

När sajten Hänt kontaktar SVT för en kommentar om avsnittet, är de fåordiga. Projektledaren Camilla Hagert förklarar i ett mejl:

”SVT kommer inte att kommentera detta på annat sätt än paret själva gör i programmet. Deras välmående står i fokus. Alla deltagare får i förväg se de delar där de själva är med. Paret har varit tydliga med att de vill vara med i programmet.”

Det återstår att se hur Linneas och Jimmis berättelser kommer att påverka programmets fortsatta handling och tittarnas upplevelse.

För fansen kvarstår många frågor, men en sak är säker – Gift vid första ögonkastet fortsätter att fascinera och engagera sin publik.

Sponsrat innehåll

Andra läste även