Jonna Lundells okända sjukdom: ”Gör så ont”

Youtube-stjärnan Jonna Lundell, 30, har under många år delat sitt liv med maken Joakim Lundell, 38. Tillsammans har de två barn, Lunabelle och Lionel.

Deras familjeliv är väl dokumenterat på sociala medier, där Jonna ofta delar med sig av både höjdpunkter och svårare stunder.

Nyligen har Jonna vänt sig till sina följare för att söka hjälp och råd om sina hälsoproblem.

I en video öppnar Jonna upp om sina svåra smärtor och vädjar om vägledning.

Foto: Instagram

Jonna Lundells vädjan till följarna: ”Det gör så ont”

I videon förklarar Jonna:

”Jag behöver eran hjälp! Ni brukar vara kloka. Jag har sån mensvärk, alltså riktig mensvärk. Jag har haft det i nästan hela mitt liv.”

Hon fortsätter med att beskriva sina intensiva smärtor:

”Men det gör ont i hela ryggen, neder delen av ryggen, magen, hela rumpan, hela benen. Från naveln och neråt gör det ont! Det funkar inte med varken Ipren eller Alvedon eller något sånt där. Jag vet inte vad jag ska göra! Det gör så ont!”

Läkarens misstankar och nästa steg

Efter att ha fått råd från flera följare, verkar det som att många misstänker samma diagnos – Endometrios. Jonna berättar att även hennes gynekolog har misstänkt detta:

”Många skriver att det kan vara Endometrios, min gynekolog har misstänkt det också och jag ska kolla upp det! Men jag har ju andra problem som jag behöver kolla upp innan.”

Hon fortsätter med att uttrycka sin osäkerhet kring behandlingsmöjligheterna:

”Men hon har sagt flera gånger att hon är säker på att jag har det, och att jag måste kolla upp det. Men jag vet inte om man kan göra något åt det? Ni som följt mig länge vet att det är svårt för mig att ta tag i sådana problem.”

Jonna Lundells öppenhet kring sina hälsoproblem har rört många följare och vi hoppas att hon snart finner hjälp och lindring för sina smärtor.

Sponsrat innehåll

Andra läste även