Kall i brallan? Då måste du prova de här batteridrivna trosorna som håller ”fiffi” varm under vintern

Vi är mitt i den svenska vintern och när temperaturen börjar krypa en bra bit under nollgradigt är det svårt att hålla kroppen varm utomhus. Då kan det här vara produkten just för dig!

Den senaste månaden har vintern kommit på riktigt och Sverige har fått både snö och minusgrader.

För alla som älskar att åka skidor och andra aktiviteter ute i naturen är det här så klart fantastiska nyheter. Men samtidigt börjar graderna krypa neråt och kölden kommer.

För att stå ut med minusgraderna gäller det helt enkelt att klä sig rätt, med varma tröjor, vantar, långkalsonger och tjocka strumpor. Nu kan man dessutom köpa värmande underkläder, för att se till att man är riktigt varm ”där nere”.

Amazon

Trosor med inbyggd värme

Den nyskapande produkten heter ”The QQA Smart Heated Panties” och finns ute till försäljning på amazon.com. Det är helt enkelt trosor som, med hjälp av uppladdningsbara batterier, håller vaginan varm under dagen – upp till tolv timmar.

De unika trosorna har fem olika inställningar där värmereglagen styr temperaturen. Du kan välja från 37 till 50 grader.

Ett av reglagen heter ”vinter” och passar perfekt för de svenska vintermånaderna!

Amazon

Håller livmodern frisk

Tillverkarna själva menar att trosorna har flera hälsosamma effekter. De hjälper till att hålla livmodern frisk och lindrar mensvärk.

Trosorna är gjorda för att kunna användas dagligen och går att tvätta för hand efter att batteriet tagits bort.

För er som är ute efter att hålla vaginan varm i vinter kan man köpa trosorna här.

Det finns saker för allting nu för tiden! Vet du någon som skulle må bra av de här trosorna? Dela artikeln och tipsa era vänner!

Sponsrat innehåll

Andra läste även