En välkänd webshop har lanserat en ny bikini som lämnar VÄLDIGT lite till fantasin…

De varma vädret kan vara ett avlägset minne för många. Därför är det nog många som drömmer om att boka en resa till ett soligt resmål.

Och även om det också kan ha sin charm att gå runt i huset i bekväma byxor och stor tröja, så föredrar de flesta kvinnor sommarklänningar och snygga bikinis.

Det är dock inte alla som vill ha en bikini som avslöjar för mycket. På sajten Fashion Nova webbshop har man dock en annan syn på det, skriver Mirror.

Den välkända modewebbshopen har delat vattnet bland sina kunder med en ny bikini som har en nedre del som inte lämnar mycket åt fantasin, vilket har chockat många.

Bikinin, kallad ”Butterfly Babe”, täcker så mycket som den borde på toppen, men täcker så lite på undersidan att folk hävdar att du lika gärna kan vara helt naken på underkroppen.

”Tja, den här kommer att lämna några intressanta solbrännor”, skämtade varumärket själv på den sociala mediesidan Instagram.

Här har de även delat med sig av lite bilder på bikinin, som visar att underdelen är försedd med en fjäril – och inte så mycket annat. Därför lämnas inte mycket åt fantasin.

Trots att inlägget på Instagram har fått många tusen likes är det också flera personer som uttryckt att det inte precis är något de kan se sig själva i.

”Du vet att vi inte kan hantera det”, skrev en person, medan en annan kommenterade: ”Det finns inget sätt att detta kan vara rätt.”

”Du kan lika gärna vara bottenlös i den här situationen”, finns det också en användare som har skrivit som en kommentar.

Det är dock inte alla som har en negativ syn på den nya bikinin från Fashion Nova. Tvärtom är det faktiskt en bikini de skulle kunna tänka sig att ta på sig.

”Jag lägger definitivt till det här på min önskelista”, sa en person, medan en annan skrev: ”Jag behöver det här.”

Vad tycker ni, snygg eller över gränsen? Kommentera era åsikter!