Katherine fick sitt livs chock: du kan aldrig gissa vem hennes man är otrogen med

Det här är nog sista personen du misstänker att din partner vänstrar med…

När man ingår ett äktenskap säger man ja till sin partner och väljer varandra. Ja till att följas genom livet och ja till att vara trogna partners.

 Därför är det också ett otroligt förtroendebrott om den ena parten inte följer reglerna – speciellt om regelbrottet sker med den andras mamma. 

Detta hände Katherine från Idaho, som berättar via sin TikTok att hennes man hade varit otrogen mot sin egen mamma.

Det oväntade misslyckandet kom fram när Katherines mormor avslöjade affären, och nu delar hon med sig av sin smärtsamma upplevelse på sociala medier.

På TikTok, där Katherine går under användarnamnet @Katenacious, har hon lagt upp flera videor som belyser den smärtsamma affären. 

En av videorna som visar Katherine med sin påstådda exman och hennes mamma har redan fått över 9,6 miljoner visningar.

I en upprörande serie i tre delar förklarar Katherine hur situationen uppenbarligen utvecklades. Hon medger att det fanns tydliga varningslampor kring hennes exmans och hennes mammas hemliga förhållande, men att hon struntade i skyltarna eftersom hon inte ville tro att det var sant.

”Jag ville inte tro att de två människor jag litade mest på i hela världen skulle kunna förråda mig på det sättet”, säger hon.

@katenacious

How I found out my husband was having an affair with my mother PART 1 #cheater #cheaters #affair #mommyissues #adultery

♬ original sound – KATenacious

Katherine märkte ovanliga förändringar i hur hennes man och hennes mamma hälsade på varandra. Det gick från en besvärlig sidokram till att hennes mamma slog armarna runt makens hals innan han svängde runt henne i en ring för att säga hej.

”På alla hjärtans dag, bara två dagar innan jag fick reda på deras förhållande, gav han mig blommor – och min mamma också”, berättar hon.

Den största varningen kom dock när hennes mamma och exman påstods ha sagt att om Katherine och hennes pappa skulle dö samtidigt skulle de sluta tillsammans.

Sponsrat innehåll

Andra läste även