Klara Hammaströms nya utseende chockar följarna

Det är alltid något nytt på gång kring Klara Hammarström, 24, och den senaste överraskningen har verkligen fått nöjesvärlden att tala.

Klara, som ofta syns i Melodifestivalen och är omgiven av kärleksrykten och ny musik, hade nyligen en releasefest för sin låt ”Do it for love” på Mälarpaviljongen. Där passade Hänt på att fråga henne om hennes midsommarplaner.

– Jag skulle vara med min familj, men jag vet inte vad jag ska göra. Jag skulle till Hälsingland men det blir nog inte det, sa Klara och förklarade varför resan till Hälsingland inte blev av:

– Vi har lite olika familjegrejer, vi är många i vår familj. Sen så ska jag… Jag ska få en lillasyster. Det händer snart, eventuellt. Så då fick vi flytta fram våra familjeplaner för att samlas senare.

Foto: Wikipedia

Klara Hammarström Visar Upp Ny Frisyr

Den nya lillasystern blir det tolfte syskonet i familjen Hammarström. Mitt i all denna familjelycka passade Klara också på att chocka sina följare med en drastisk utseendeförvandling.

På Instagram visade hon upp sin nya frisyr, där hon har klippt bort luggen och färgat håret lila.”Jag vill äta nudlar och bada bubbelbad!!! Allt ’til it feels alright”, skrev hon till bilderna.

Foto: Instagram

Anledningen Bakom Förvandlingen

När tidningen Hänt prata med Klara bekräftade hon att den nya frisyren var äkta, det vill säga ingen peruk.

”Älskar den nya frisyren”, svarade hon Hänt.

Bakom förvandlingen ligger, som med mycket annat kring Klara, musiken. Hon ska snart släppa en ny låt och bilderna är tagna inför lanseringen.

”Det är en lite backstage-bild till mitt nästa låtsläpp”, skrev hon.

Den nya, rosalila frisyren klär popstjärnan strålande, och kanske hintar Klara även om titeln på den nya låten i bildens caption.

Foto: Instagram

Följarnas Reaktioner på Nya Looken

I kommentarsfältet jublar fansen över Klara Hammarströms nya look.

”Nya frisyren och hårfärgen klär dig verkligen!”, skrev en följare.

”Men hur snygg var inte du Klara i den frisyren? Jättesnyggt! Det klär dig!”, tyckte en annan.

”Spelar ingen roll vad du har för hårfärg, frisyr eller kläder. Du är skitvacker i allt”, skrev en tredje.

Det är tydligt att Klara Hammarström inte bara har en talang för musik, utan också för att hålla sina fans engagerade och nyfikna på vad som kommer härnäst.

Sponsrat innehåll

Andra läste även