Kluring: Det finns två fel i den här bilden – kan du se vilka det är?

Skaparen av den här bilden hade lite för bråttom när han tecknade, för det har letat sig in två riktiga tabbar i bilden. Kan du se vad det är?

Dagens kluring handlar om att identifiera två fel i en bild. Den här typen av kluringar har blivit populära på nätet den senaste tiden och personligen tycker jag de är riktigt roliga!

Våra ögon spelar oss ofta ett spratt, och ibland kan det vara helt omöjligt att upptäcka något som sticker ut i en bild, medan det andra gånger är helt uppenbart.

Bilden nedanför har frustrerat många internetanvändare den senaste tiden, felen är nämligen väldigt väl dolda och du behöver försöka tänka utanför den berömda ”boxen”.

Vad är fel i bilden?

Brightside

På bilden ovanför ser vi en tecknad buss som stannat för en kvinna som ska gå på. Så länge verkar allt vara i sin ordning. Men det har smugit sig in fel i bilden som gör det omöjligt att inte fokusera på de detaljerna, när man väl upptäckt dom.

Kan du se vad som gått fel? Ta god tid på dig och studera bilden, när du väl hittar dom kommer det vara uppenbart var tecknaren gjorde bort sig!

En sista ledtråd: det är två fel du ska leta efter. Klura en stund och scrolla ner för att se rätt svar!

Pexel

Rätt svar

Har du lyckats hitta båda felen? Stort grattis i så fall!

För er andra kommer rätt svar här:

Brightside

Pilarna pekar ut de båda felen, kan du se vad det är?

Bussen saknar både backspeglar och vindrutetorkare!

Ett väldigt trafikfarligt fordon med andra ord, vi antar att tecknaren inte är en busschaufför till vardags…

Glöm nu inte att dela bilden och utmana era vänner att hitta felen!

Sponsrat innehåll

Andra läste även