Kluring: hur snabbt upptäcker du vad som inte stämmer med bilden?

Ta en paus i vardagen och låt hjärnan få arbeta lite med den här kluriga bilden. Kan du hitta vad som är fel?

Nu är det dags för ännu en kluring, så ta det lugnt, häll upp lite kaffe eller te och värm upp hjärnan. I den här utmaningen kommer din syn för detaljer att sättas på prov.

Just den här typen av foton är väldigt populära på internet just nu, där man ska försöka klura ut vad som inte stämmer i bilden. Dagens motiv är en isrink och en tjej som åker skridskor.

Vid en första anblick verkar allt vara som det ska, men det finns en detalj i bilden som förstör allting. Kan du luska ut vad det är?

Vad är felet i bilden?

Brightside

Ni med riktig falkblick kan nog redan ha listat ut svaret, men för oss andra gäller det att studera bilden noga. Det är som sagt en liten detalj som sticker ut och förstör hela motivet.

Lägg några minuter på att leta om du behöver det, och scrolla sedan ner för att se det rätta svaret.

Time, Clock, Watch, Hours, Minutes, Seconds, Alarm
Pixabay

Tror du dig ha ett svar än? Det är inte helt lätt, men om du lägger noga märke till även de minsta detaljerna i bilden så kommer du snart på vad som är fel.

Här nedanför visar vi det rätta svaret:

Här är felet i bilden

Brightside

Felet är alltså vid skridskorna, men vad menar vi? Jo, tjejen har ju fel sorts skridskor på sig! Istället för vanliga skridskor för is har hon rullskridskor på sig. Vi kan gissa på att hon kommer halka runt rejält med de där på sig.

Ni som hittade felet förtjänar definitivt ett grattis – det var inte lätt att upptäcka. Glöm inte att dela bilden och utmana era vänner!

Sponsrat innehåll

Andra läste även