Tv-serien tog hela världen med storm på 70-talet. Men vad hände med de folkkära skådisarna sen?

The Little House on the Prairie var en mycket älskad tv-serie som fängslade våra hjärtan på 70- och 80-talen. Den familjerelaterade drama- och westernserien handlade om en familj som befann sig i en liten by i Minnestoa.

The House on the Prairie skrevs av författaren Laura Ingalls Wilders. Hon använde sin egen uppväxt och barndom som inspiration. Wilders bok blev omåttligt populär och har översatts till mer än 30 språk och har sålts i över 60 miljoner exemplar.

Än idag upptäcks serien av den uppväxande generationen. Faktum är att det har gått 34 år sedan det senaste avsnittet av serien spelades in. Och vid det tillfället hade skådespelarna från serien en samling för att minnas de goda tiderna.

I filmdramatiseringen spelade Melissa Gilbert rollen som Laura. Hon blev vansinnigt populär och har under hela sitt liv fått jobba för att passa in i Hollywoods skönhetsideal. Gilbert genomgick flera operationer för att ändra sitt utseende, men har nu satt stopp för sådana.

– Det finns en mentalitet i Hollywood som inte accepterar att kvinnor åldras, går upp i vikt eller helt enkelt är sig själva, säger hon enligt Expressen .

– Jag gick samma väg som många av de andra. Jag fixade näsan, brösten och tog Botox. Men inte längre. Jag har tagit bort bröstimplantaten och använder inte längre Botox. Jag är nu en 53-årig kvinna som hellre vill anamma åldrandeprocessen, fortsätter hon.

Nu vill hon låta sin kropp åldras naturligt

– Just nu är jag utan fysisk smärta. Jag känner mig stark, säger kvinnan som blev populär som lilla Laura.

2012 deltog Melissa Gilbert i amerikanska ”Let’s dance”. Hon har även skrivit och medverkat i en rad andra filmer.

I klippet nedan kan du se ett reportage som gjordes kring henne och hennes familj 2014.

Dela klippet med dina vänner och bjud på lite nostalgi!