Köpte 4800 toarullar för att sälja dyrt – här är butikens klockrena svar när han ska returnera

Under starten av pandemin utbröt panik på många håll och många var osäkra på om varorna skulle räcka i butikerna. Det försökte den här mannen tjäna en hacka på…

Den rådande coronapandemin har satt en hel värld i sorg och oro, men det finns alltid personer som försöker utnyttja situationen, hur illa den än må vara.

En man i Australien bestämde sig för att försöka tjäna pengar på allmänhetens oro, och köpte på sig 4 800 toalettpappersrullar och 150 liter handsprit när den värsta paniken bröt ut, skriver Daily Mail.

Som ni säkert minns så fylldes dock butikernas hyllor på och det blev aldrig någon långvarig brist på varken toalettpapper eller handsprit. Den australienska mannen fick därför inget sålt, och hade inget val än att släpa med sig alla toalettpappersrullar tillbaka till butiken med svansen mellan benen.

Trodde inte sina öron

Kassörskan i butiken fick en chock när mannen berättade sitt ärende, och kallade dit butikschefen John-Paul och sa att han ”måste se det här”.

När butikschefen träffade kunden trodde han inte sina ögon. Mannen hade släpat med sig 150 stycken 32-pack toarullar och 150 stycken 1-litersflaskor med handsprit, som han ville returnera.

John-Paul berättade för ABC Radio Adelaide: ’I den konversationen sa shopparen, ’Mitt eBay-konto har stängts av, så jag kunde inte göra vinst på dem.’

– Sådant beteende är avskyvärt, säger John-Paul och fortsätter:

– Det är sådana här personer som skapar problem för hela länder.

Blev nekad

Butikschefen nekade mannen att lämna tillbaka något, vilket chockade mannen men han lämnade till sist butiken. Han skulle dock inte ge upp och redan nästa dag återfann sig mannen i butiken med ett nytt erbjudande.

– Han hade alla kvitton, han kom tillbaka och erbjöd mig 30 procent rabatt, berättade John-Paul.

Men butikschefen fortsatte vägra, och poängterade samtidigt att hans affär som max sålt en av de aktuella varorna till varje kund under hela Coronakrisen, så att så många personer som möjligt skulle kunna handla.

– Han hade alltså behövt komma hit 150 gånger för att få tag i så här mycket, förklarar butikschefen.

John-Paul avslutade med att göra klart för mannen att han inte var välkommen i butiken i framtiden.

Butikschefen ansåg att personer som försöker tjäna pengar på andras problem inte är välkomna där. Vad tycker ni? Se klippet nedan:

Sponsrat innehåll

Andra läste även