Kvinna beställde cocktail i hotellbaren: hennes man rusade ut direkt när han fick notan

Annons

En kvinna och hennes man ville bara njuta av en cocktail i hotellbaren, men det slutade i en mardröm.

En kvinna har avslöjat hur hon lämnades i en hotellbar av sin man som var rasande på henne. Detta för att han hade fått en nota i handen som visade ett chockerande högt belopp.

Kvinnan, som heter Lynsey, hade av misstag beställt en cocktail med en enorm prislapp. Faktum är att det kostade så mycket att det måste vara en av de dyraste cocktails som serveras i en hotellbar.

I en video på det sociala mediet TikTok berättar Lynsey att hon och hennes man hade bott på ett femstjärnigt hotell i London på nyårsafton, skriver New York Post.

Vid ett tillfälle besökte hon och hennes man hotellbaren där de båda tog en cocktail. Tyvärr slutade det med att hon beställde en drink med Cristal-champagne, strödda bladguld och en 30-årig whisky. 

Denna cocktail hade ett pris på över 20 000 kronor. När de fick notan var både hon och hennes man mållösa över hur mycket hennes drink kostade.

Lynsey trodde själv att det stod en tiondel av priset på menyn, men det visade sig att hon glömt en nolla. Men när hon visade sin man räkningen och att hon hade gjort ett misstag blev han rasande. Han blev faktiskt så arg att han reste sig och lämnade henne i baren.

I videon berättar hon hur hon sedan försökte prata med bartendern. Hon förklarade att hon hade gjort ett stort misstag och att hon inte insåg att drycken kostade så mycket pengar.

Bartendern kunde inte göra något och tog därför kontakt med sin chef. Han sa diskret att han skulle ”ta itu med det” vid ett senare tillfälle. Men Lynsey fick stanna på hotellet i ytterligare fyra nätter.

Annons
@lynsey_36
Annons

Replying to @Caroline????

♬ original sound – Lynsey

”Mina nerver var helt förstörda. Om de bad mig att betala för den här cocktailen som jag inte ens gillade eftersom den var whiskybaserad och jag gillar inte whisky… Så jag undvek baren som pesten”, hon säger.

Några nätter senare stöter hon på chefen, som bara skämtade om händelsen. Han sa att bartendern hade fått sparken på grund av det. Detta fick Lynsey att gråta och säga att det inte var värt hans arbete och att hon förmodligen borde betala.

”För att vara ärlig, det är ett helt absurt pris. Det borde stå klart som himlen på menykortet, tycker jag”, skrev en användare.

Andra var mer skeptiska till om historien ens var sann, och en sa att många av detaljerna ändrades.

En annan frågade: ”Så du beställde en whiskybaserad cocktail men du gillar inte whisky. Bra idé. Jag skulle ha låtit dig fixa det också”, skrev en användare.

”Den mest chockerande delen av den här historien är att din man lämnar dig ensam”, läser en annan.

Som tur var visade det sig att det bara var på skoj. Lynsey har blivit viralt på sociala medier med sin video, med människor som har olika reaktioner på den.

Annons

Andra läste även