Kvinna delar tips: ta reda på ”med 100% säkerhet” om din pojkvän kommer att vara otrogen mot dig

Annons

En kvinna har delat med sig av ett tips om hur du ”med 100% säkerhet” kan ta reda på om din pojkvän kommer att vara otrogen mot dig.

En kvinna har delat ett tips till kvinnor om hur man ”vet att deras pojkvän kommer att bli otrogen”. I samma veva har hon erkänt att det är tips som har ”räddat” hennes liv.

19-åriga Kira Arellano från Las Vegas var i ett fyra månader långt förhållande där det slutade med att hon förlovade sig med sin partner, trots att han hade varit otrogen mot henne tre dagar tidigare.

Men för att säkra sin ekonomi valde hon att be sin partner att skriva på ett äktenskapsförord, vilket slutade med att det ”räddade” henne från ett mycket ohälsosamt förhållande, skriver Daily Star.

Annons

”Ett ord: äktenskapsförord,” säger hon i en video som delas på TikTok.

”Min ex-pojkvän var otrogen mot mig när jag var gravid med hans barn. Men det är klart att jag var dum och gav honom en ny chans.”

”Och jag hörde hans snyfthistoria och vi gick vidare. Och så inträffade situationen med vårt äktenskapsförord.”

Kira föreslog att en klausul skulle ingå i deras äktenskapsförord ​​att om någon i förhållandet var otrogen skulle den andra parten ha rätt till ekonomisk ersättning för känslomässig skada.

”Han tittade på mig som om jag var galen och började bråka”, säger hon.

”Jag satt bara tyst och visste inte vad problemet var – fuska bara inte.”

Det slutade med att hon blev övertygad om att hennes dåvarande fästman skulle vara otrogen igen, varför hon bestämde sig för att lämna honom.

Annons

Hon har delat videon på TikTok eftersom hon har en önskan att hjälpa andra kvinnor att undvika otrohet i sina relationer.

Hennes video har blivit populär på mycket kort tid och har visats mer än 2,7 miljoner gånger. Dessutom har den också fått hela 498 000 likes, och många har tagit till sig hennes tips i kommentarsfältet.

”Det enda sättet jag ska gifta mig på är om detta står i äktenskapsförordet”, kommenterade en tittare.

”Oavsett hur mycket du älskar personen, skaffa ett äktenskapsförord”, sa en annan.

”Äktenskapsförord ​​borde vara helt normalt. Det är inte en dålig sak. Skydda dig alltid. Om han älskar dig kommer han att skriva under det”, skrev en tredje.

Kira har valt att följa upp sin historia i en kommentar, där hon skriver att hon är glad att hon tagit sig ur förhållandet.

”Jag är väldigt tacksam för att jag kom ur det förhållandet och höll mig från att bli inlåst i ett äktenskap med någon som inte älskar mig och aldrig älskat mig”, skrev hon.

”Jag jobbar definitivt på att bli bättre och det kan vara riktigt svårt ibland eftersom jag verkligen älskade den här personen även om jag vet att han sårade mig och var otrogen mot mig.”

”Jag var aldrig otrogen mot honom. Jag försökte vara den bästa pojkvännen och jag vet att när jag bestämmer mig för att jag är redo att starta ett nytt förhållande, vill jag se till att jag kan bli en bra partner.”

Dessutom har hon skrivit att hon inte varit i kontakt med sin tidigare fästman sedan hon valde att lämna honom.

Annons

Andra läste även