Kvinna hittar hemlig dörr i garderoben i sitt hus: det som gömmer sig bakom dörren ger henne gåshud

Annons

En kvinna har blivit viral på sociala medier efter att ha gjort en oroande upptäckt bakom en hemlig dörr i sitt hem.

En kvinna har delat en video på den sociala mediasajten TikTok som visar en hemlig dörr som gömmer sig i ett skåp i hennes badrum.

När hon öppnar den hemliga dörren i garderoben dyker ett störande rum upp. Här ser ni ett mindre rum med väggar målade i flera olika färger.

Inte nog med det, det finns också teckningar, handavtryck och målningar som ser ut som om de är gjorda av barn, skriver Indy100.

Även om det kan låta som att det är ganska ofarligt, så är det kanske inte det. Det som har skrämt både kvinnan och flera av tittarna är att det även står ’Love Schack’ skrivet på väggen.

I kommentarsfältet finns det flera användare som har uttryckt att de blivit skrämda av att se videon. Det beror förstås främst på att det verkar vara en konstig plats.

Annons

”Det ger definitivt de konstigaste vibbarna. ’Love Shack’? Fötterna?” finns det bland annat en användare som har skrivit.

Det är också flera användare som har bett kvinnan att kontakta myndigheterna om hon anser att det finns behov av att utreda vidare.

”Sättet jag log på försvann omedelbart. Jag blev fysiskt sjuk”, sa en användare.

Kvinnan delade senare en ny video på TikTok, där hon visar att hon nu använder rummet för förvaring. Hon berättar också att hon har slängt teckningarna som hon hittat i rummet.

Hon förklarar också att det potentiellt kan ha varit ett rum som använts av barn. I den nya videon säger hon ingenting om hon varit i kontakt med polisen eller liknande.

Annons

Andra läste även