Kvinna tröttnade på mjölktjuv på jobbet: hennes mycket olämpliga hämnd delar nu åsikterna

Annons

Hon fick nog en dag när hennes mjölk hela tiden försvann från kylen på jobbet.

Kanske känner du igen dig?

Du har lagt något i kylen som tillhör dig, och plötsligt är det borta. Det är en tråkig situation och en Savannah känner till väl. 

I en okonventionell vändning till en kontorsfejd, tog Savannah till handling när hennes mjölk upprepade gånger försvann från kylen på jobbet. 

Även om hon först försökte med vänliga förfrågningar att tjuven skulle sluta stjäla hennes mjölk, hände absolut ingenting. Detta fick Savannah att reagera och kanske på ett lite annorlunda sätt än de flesta skulle ha gjort, skriver Daily Mail

Annons
.

Hon bestämde sig för att vidta åtgärder istället för att bli offer för mjölkstöld. 

Annons

Hon bytte därför ut sin vanliga mjölk med sin egen modersmjölk och lät därefter mjölktjuven ta all ”mjölk” han ville ha.

 Efter en vecka med den ersatta mjölken hittade mjölktjuven ett överraskande meddelande från Savannah: 

”God morgon! Till den som har njutit av min mjölk till kaffet hela veckan…överraskning! Du har druckit min bröstmjölk. Hoppas du har njutit av det. Skål! PS Det är ekologiskt så inget att oroa sig för.”

Reaktionerna på Savannas okonventionella handling är som eld och vatten. Medan vissa anser att det är humoristiskt och briljant, tycker andra att det är helt skruvat.

Vissa kritiker påpekar, ”Varför skulle någon lägga sin bröstmjölk i en mjölkbehållare? Detta är helt klart falskt.” 

Omvänt finns det andra som tycker att Savannahs kreativa tänkande är lysande, eftersom det är mycket hälsosammare än vad du kan köpa i butiken. 

Även om hennes reaktion har delat åsikterna, har Savannah äntligen fått sin mjölk för sig själv. 

Annons

Andra läste även