Kvinnan är skräckslagen över vad hon hittar i sin väska efter utekvällen – nu vill hon varna alla

Sheridan Ellis från Texas i USA varnar nu sina TikTok- anhängare att kolla sina väskor efter att ha varit ute på stan en natt.

I en video som har visats mer än 900 000 gånger säger Sheridan: ” I helgen på lördagen gick jag på middag med en grupp vänner på en tjejs födelsedag. Om ni känner mig så brukar jag inte bära väska, men i lördags gjorde jag det eftersom vi hade med oss ​​dekorationer och saker till bordet.

I slutet av natten städar jag min väska och jag hittar den här. Om du inte vet vad detta är så är det en spårare. Det är i grunden en tracker som folk bär på sina nycklar.”

I väskan hittar hon en spårningsbricka, eller ”Kakel”, som kan fästas på nyckelringar för att göra det lättare att hitta dem via en app på mobilen. En läskig upptäckt som hon ville dela på TikTok för att varna andra.

@sheridanellis

Check your purses …???? #fyp #psa #forwhatitsworth #safety

♬ good 4 u – Olivia Rodrigo

”I alla fall, i slutet av natten går jag igenom min väska och hittar den här spårningsbrickan. Om du inte vet vad det här är så är det en ”bricka”, alltså en spårningsbricka som folk bär på sina nycklar och liknande.

”Det är inte min. Jag vet inte hur den hamnade i min väska. Jag tog genast bort batteriet, oroa dig inte. Så kolla dina väskor och var säker där ute”, säger hon i videon.

Sheridan har inte polisanmält händelsen eftersom hon inte vet när spårningschippet placerades i hennes handväska. Hon sa att hon gjorde videon för att varna andra för faran. Och kommentarerna har strömmat in och många är tacksamma för att hon delade med sig av denna information.

Sponsrat innehåll

Andra läste även