Kvinnan besöker gynekologen – det kan vara det pinsammaste hon någonsin varit med om

Annons

Att man behöver gå till gynekologen då och då på rutinundersökningar är inget konstigt. Men den här kvinnan berättar hur hon, precis som andra kvinnor i hennes ålder blivit vana med det och tittar upp i taket och inbillar sig att hon är i Paris eller någon annanstans långt borta. Det gynekologen säger till henne i slutet hade hon inte räknat med!

Så här beskriver hon händelsen med egna ord:

”Förra veckan hade jag ett möte hos gynekologen för att ta ta de årliga cellproverna. Men dagen innan det avtalade mötet ringde de från vårdcentralen för att säga att de hade en avbokning och att jag kunde komma in tidigare, redan samma morgon klockan 09.30.

Jag hade just fått iväg alla till skolan och arbetet och klockan var redan kvart i nio. Det skulle ta minst 35 minuter att köra till doktorn, så jag hade lite bråttom.

Precis som de flesta kvinnor ser jag alltid till att tvätta underlivet lite extra innan ett besök hos gynekologen, men den här gången fanns det helt enkelt inte tid för en grundlig rengöring.

Annons

Jag tog därför bara en handduk som hängde i badrummet och tvättade mig lite snabbt ”där nere”, så jag åtminstone såg presentabel ut. När jag var klar, kastade jag handduken i tvättkorgen, kastade på mina kläder, hoppade in i bilen och körde i ilfart till undersökningen.

Jag hann precis in genom dörren till läkarens kontor när jag hörde att de ropade mitt namn och gick rakt in på rummet. Eftersom jag, liksom alla kvinnor i min ålder, har fått en vana för de här procedurerna så hoppade jag vant upp på undersökningsbordet, tittade upp i taket och inbillade mig att jag var i Paris eller någon annanstans låååångt borta.

Annons

Läkaren kom in, och jag måste säga att jag blev lite förvånad när han sa:

”Oj då, idag har vi verkligen ansträngt oss!”.

Jag svarade inte och suckade av lättnad när undersökningen var över för den här gången.

Annons

Resten av dagen gick som vanligt med tvätt, shopping och matlagning.

När skolan var slut, och min 6-åriga dotter lekte för sig själv, ropade hon från badrummet:

”Mamma, var är min handduk?”

Jag sa till henne att hon kunde ta en ny eftersom det gamla ska tvättas.

Hon svarade: ”Nej Mamma, – jag måste ha DEN handduken. Jag hade lagt allt glitter i den!”

Sponsrat innehåll

Andra läste även