Kvinnan delar med sig av 5 kontroversiella regler för sin pojkvän: en regle får internet att gå i taket

Personer runt om i världen häpnar över den unga kvinnans strikta regler för sitt förhållande.

I en relation är förtroende en grundläggande byggsten, men inte alla ser det på samma sätt. En ung kvinna har valt att avslöja de strikta regler hon har för sin pojkvän.

Bland annat kräver hon att hon alltid ska kunna spåra hans telefon för att se var han är. Men det är långt ifrån den enda regeln som Taylor Donoghue har för sin partner.

Hon väljer att dela sina regler i en video på TikTok där hon tydligt fastställer att kvinnliga vänner är ett absolut ”no-go”. Enligt henne blir saker ofta ”stökiga”.

”I would never let my boyfriend have a best friend who is a girl. I don’t trust them. I think it could get messy,” säger hon.

Hon påpekar dock att det finns situationer där det är okej för pojkvännen att ha kvinnliga vänner.

”Du kan ha kvinnliga vänner och bekanta, men en kvinnlig bästa vän? Absolut inte,” fortsätter hon.

Hon förväntar sig också att hon regelbundet ska bli uppdaterad om var han befinner sig. Hon tror dock att det handlar mer om hans ’säkerhet’, med tanke på att de har varit tillsammans länge.

”Jag skulle aldrig tillåta min pojkvän att inte låta mig veta var han är. Jag tycker att det är lite skumt när du dejtar någon och de vill inte att du ska veta var de är”, säger hon.

Hon fortsätter att säga att det finns platser där hennes pojkvän inte får vistas. Hon insisterar på att han inte får gå till strippklubbar och att han inte får gilla andra tjejers bikinibilder på sociala medier.

”Det gör mig alltid ledsen när jag ser någon som är gift eller i ett förhållande och gillar andra tjejers bilder. Det är stötande. Det ger inte ett bra intryck,” förklarar hon.

Hennes mest kontroversiella regel är att hon förväntar sig att de inte delar notan, åtminstone inte i början av förhållandet.

”Tidigt i ett förhållande borde killen betala för de flesta räkningarna. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte betalade någonting,” förklarar hon.

Hennes video har naturligtvis spridit sig på sociala medier, och flera personer har lämnat kommentarer. Det har startat en intressant diskussion i kommentarsfältet.

@taylordonoghuee

Hot take but just my opinion 🤷🏽‍♀️

♬ original sound – Taylordonoghuee

”Jag känner likadant om strippklubbar och jag är chockad över att det är kontroversiellt”, skrev en användare.

”100% till alla. Jag försökte vara den ’cool tjejen’ genom att låta min ex-pojkvän ha en kvinnlig rumskamrat. Jag var så naiv. Aldrig mer. Även om det är platoniskt”, läste en annan.

Andra var inte så imponerade av hennes krav. En tredje uttryckte att det borde ha varit mer fokus på förtroende.

”Vad sägs om att ni bara litar på varandra och är glada? Om ni inte kan gå vidare,” skrev en användare.

”Ett förhållande som detta har inget förtroende. Det kommer inte att stå emot tidens tand,” skrev en fjärde, omedveten om att Taylors pojkvän också hade satt strikta gränser för henne.

Sponsrat innehåll

Andra läste även