Kvinnan försvinner spårlöst – Det tar 27 år innan en tonåring hittar orsaken till försvinnandet!

Kvinnans familj hade letat efter henne i årtionden – tills en tonåring lyckades lösa mysteriet!

Max Werenka, från Kanada, lyckades lösa mysteriet med den 70-åriga Janet Farris, som försvann spårlöst 1992.

Familjen Werenka hyr stugor vid en sjö och en dag hade några av gästerna varit ute och utforskat att upptäcka något alldeles speciellt i vattnet.

De berättade för Max att de hade sett något glänsande på botten av sjön, nära land. Max och gästerna reste ut med båt för att titta närmare på fyndet, det var en bil och den låg sex meter djupt.

Efter att de återvänt till stugorna började de undersöka fallet på internet, och de upptäckte snabbt att det hade skett en bilolycka 2009, och alla fyra personer som var i bilen räddades, så de förstod att det var en stängd fall.
Men detta skulle snart förändras, för bara några dagar senare var en polis på picknick med sin familj vid sjön.

Fallet med bilen i sjön nämndes för polismannen, men han trodde att bilen hade tagits upp ur vattnet då, men han skulle utreda.

Inte långt efter dök två poliser upp som ville ta en närmare titt på det mystiska bilvraket, men vattenförhållandena gjorde det svårt att se bilen från ytan.

Sedan bestämde sig Max för att hjälpa till, han ville dyka ner med sin GoPro actionkamera för att ta video, och han klarade detta perfekt. Dykare och besättningar skickades in för att hämta bilen, och bilen de hittade var en 1986 Honda Accord-modell.

Och inne i bilen hittade de Janet Farris döda kropp.

Familjen har letat efter henne sedan 1992, så det var en sorg och en stor lättnad för familjen när de äntligen kunde få avslutning på vad som hände med deras kära mamma, tack vare Max.

Se videon och hör hela historien här.

Låt oss dela vidare för att hylla den unge Max som äntligen löste det oförklarliga mysteriet. Vi är glada att de äntligen fick reda på vad som hände med deras mamma.

Sponsrat innehåll

Andra läste även