Kvinnan hade svåra smärtor: Läkarna blev chockade när de undersökte henne

Läkarna fick sitt livs chock när de såg vad som gömde sig i kvinnans öra!

Tanken på att ha en levande varelse som springer runt i örat skulle för många vara en helt outhärdlig upplevelse som skulle få dem att rysa av rädsla och oro.

Denna tanke förvärras bara om varelsen visade sig vara en spindel.

Och om du lider av en allvarlig rädsla för spindlar, förbered dig på några särskilt mardrömslika bilder.

Nyligen dök upp bilder på nätet från Indien som visar ett särskilt läskigt möte med en åttabent varelse – en spindel som lever inuti en kvinnas hörselgång.

Enligt India Times hittades spindeln hos den 49-åriga hemmafrun Lakshmi, som märkte en obehaglig och smärtsam känsla i hennes öra. 

När hennes tillstånd fortsatte att förvärras bad Lakshmi sin dotter att titta närmare på hennes öra, men dottern kunde inte se något, så Lakshmis man skyndade henne till det närliggande sjukhuset.

Här lyckades man få bort djuret från dess ”hem”. 

”Jag var livrädd när jag kunde känna en varelse röra sig i mitt öra. Den akuta öronvärken följt av skarpa smärtor kvävde mig.”

”Jag kunde inte komma på någonting och jag blev förstenad när läkaren bekräftade att det fanns en spindel i mitt öra.”

Öron-, näs- och halsläkare, Dr. Santosh Shivaswamy, avslöjade att det är en medicinsk sällsynthet. 

”Det är vanligt att se besök på akuten för främmande kroppar i örat som bara kräver en enkel procedur för att ta bort”, säger Santosh och tillägger:

”Men när ett levande djur kommer in i ett mänskligt öra kan patienten bli rädd, vilket gör det svårt för läkaren att fortsätta proceduren. Det var ett sällsynt fall att se en spindel röra sig inuti hörselgången.”

Sponsrat innehåll

Andra läste även