Kvinnan handlade kläder och hittade en handskriven lapp i byxfickan: ”handla aldrig i den här butiken igen”

Det var sista gången den här kvinnan besökte butiken!

En ung kvinnlig student har bestämt sig för att aldrig sätta sin fot i New Look-butiken igen efter en chockerande upptäckt.

Caitlin Salmon, som är student, hade planerat att köpa ett par svarta byxor, men när hon tog dem från hyllan för att prova dem märkte hon en lapp i ena fickan, skriver Mirror.

Det handskrivna meddelandet på vietnamesiska väckte hennes nyfikenhet, och hon använde snabbt Google Translate för att översätta det. På lappen stod det: ”Jag vet inte vad jag ska göra”.

”Jag blev verkligen upprörd när jag först hittade det, eftersom jag bara hade Google Translate att förlita mig på och det skapade en bild av ett mycket desperat och hemskt meddelande”, berättade hon senare. ”Det berörde mig verkligen. Det fick mig att känna att varningsklockorna borde ringa eftersom jag har hört talas om sådana här situationer under mina föreläsningar. Att hitta något sådant här är ovanligt.”

Efter att fallet blivit känt uppstod en tvist om vad som egentligen stod på lappen. New Look inledde en utredning och hävdade nu att meddelandet var: ”Det finns ett sömfel på vänster sidoficka”.

Flera infödda vietnameser var oense om vad som stod på lappen och ansåg att de inte kunde tyda det, och betraktade det som skrattretande.

Den unga kvinnan har nu lovat att aldrig handla i butiken igen och känner sig lurad av deras översättning av den märkliga lappen efter att den blivit avfärdad som skrattretande av tio personer med vietnamesiska som modersmål.

En anställd vid Vietnam Trade Office hävdade att meddelandet var obegripligt på grund av brist på accenttecken.

Sponsrat innehåll

Andra läste även