Kvinnan hävdar att en bisarr ”skoteori” betyder att din pojkvän kommer att dumpa dig

Annons

En ung kvinna menar att du kan använda en väldigt speciell teori för att ta reda på om din pojkvän planerar att dumpa dig. Stämmer det här verkligen?

Den så kallade ’skoteorin’ har blivit viral på det sociala mediet TikTok. Det är en teori att en väldigt speciell sak visar att din partner har planer på att dumpa dig.

Naturligtvis tror inte alla på denna teori, även om den har blivit viral. Omvänt har flera uttryckt att de tror att det har en viss sanning förknippad med sig.

En kvinna som heter Angela Chaan har delat en video på sociala medier där hon beskriver teorin.

”Jag har sett ’skoteorin’ över hela TikTok, så låt oss prata om det”, säger hon, enligt Tyla.

”Jag har hört ’skoteorin’ från min mamma sedan jag var ung. I grund och botten, om du ger någon ett par skor, kommer de så småningom att lämna dig.”

Därför kommer hon med en varning om att du inte ska ge din partner skor eller andra typer av skor. Om du gör det betyder det att förhållandet är dömt att bryta upp.

Annons
Annons

Angela säger att det inte är utan anledning som denna teori har uppstått. Tvärtom sägs det ha uppstått på grundval av det kinesiska ordet för sko, som nästan låter som ordet för ’olycka’.

”Så förhoppningsvis fick du inte ett par skor i julklapp. Men om du inte gillar någon och vill ha bort dem ur ditt liv, då…” säger hon.

Angelas video har hamnat i viralt på sociala medier där den har fått över 2,1 miljoner visningar. Dessutom finns det också flera tusen användare som har valt att kommentera videon.

Annons

Delade åsikter i kommentarerna

Många av dem har varit ivriga att dela med sig av sina egna åsikter om denna teori. Visst är det många som tycker att det här är nonsens. Andra har själva upplevt det i sina egna liv.

”Jag undrar inte vad som kommer att hända eftersom jag köpte skor till honom”, skrev en användare.

”Min ex-pojkvän köpte skor till mig i julklapp och jag lämnade honom en månad senare”, sa en annan.

”Inkluderar detta tofflor? Jag behöver veta innan julmorgonen”, skrev en tredje.

”Ej. Jag ger min man skor hela tiden. Vi har varit tillsammans i 15 år”, skrev en fjärde.

”Min ex-pojkvän bad om några skor och lämnade mig ändå”, kommenterade en femte.

Sponsrat innehåll

Andra läste även