Kvinnan kan inte öppna sitt skåp och söker desperat hjälp: samtidigt kan internetanvändare inte hålla sig för skratt

Hennes porslinsskåp har råkat ut för ett ”unikt problem” och hon söker desperat internet för råd – vad skulle du göra i den här situationen?

Vad skulle du göra?

En frustrerad taiwanesisk kvinna ställde denna fråga efter att hennes tallrikar plötsligt välte ur porslinsskåpet när hon öppnade dörren.

Denna händelse, som rapporterats av The Mirror, ledde till att kvinnans vän, Tseng Shao-Tsen, delade dilemmat i ”Baoliao Commune”, en stor taiwanesisk Facebook-grupp.

Denna enkla fråga fångade snabbt internetanvändarnas intresse, och över 400 personer engagerade sig i att erbjuda råd och lösningar till kvinnans garderobsproblem. Inlägget delades om och om igen, sammanlagt mer än 16 000 gånger, vilket visar på det djupa engagemanget för även de mest blygsamma vardagsproblemen.

När kvinnans dilemma delades i den taiwanesiska Facebook-gruppen ”Baoliao Commune” blev det en diskussion med många förslag.

Vissa föreslog att öppna skåpdörren försiktigt, medan andra rekommenderade att krossa glaset i fönstret eller att lägga mjuka lakan på golvet för att fånga tallrikarna. En enkel lösning var att bara köpa nya tallrikar.

Vad gjorde kvinnan slutligen? Det blev ett antiklimax när hon lyckades öppna en annan dörr i skåpet och nå tallrikarna med sin arm medan den andra dörren var öppen.

Historien säger ingenting om tallrikarnas öde, men den visar på internetanvändarnas förmåga att enas över även de mest triviala problemen, som porslinstallrikar.

Sponsrat innehåll

Andra läste även