Kvinnan var hemlös – fyra år senare lever hon lyxliv på grund av en speciell anledning

Annons

Vilken förvandling!

Jeanemarie Almulla, 26, från Miami njöt av att ha fyra ”Sugar-förhållanden” och blir rejält omhändertagen och bortskämd när hon tar emot diamanter, designerväskor och stora summor pengar.

Att dricka champagne på en glamorös lyxbåt i Dubai kan tyckas vara en livsstil för miljonärer men det här är vardagen för Jeanemarie som reser runtom i världen med Sugar Daddies som står för alla kostnader.

Jeanemarie fick reda på detta arrangemang av en vän när hon gick på collage och bestämde sig för att prova. Nu fyra år senare har hon haft fyra ”sugar-relationer” och tar glatt emot gåvor, stora summor pengar, och väldigt lyxiga semestrar.

Totalt uppskattar hon att hon har fått över 500 000 dollar från rika män och lever ett liv med lyx i Miami-livsstil.

Detta inkluderar inte en utan två Rolex klockor, möbler, diamantsmycken, fem Gucci väskor, en Valentino och en Louis Vuitton väska och flera diamanter inklusive en trekarats ring.

Jeanmarie berättade för Sun Online att när hon gick med i datingtjänsten återhämtade hon sig från ett dåligt förhållande med missbruk med sin ex partner och hon bodde i sin bil.

Annons

Hon säger att :”Jag hade ingenstans att gå och jag kommer ihåg när min vän sa ”du måste gå ut på den här sidan, det kommer finnas så många rika män som kommer att vilja hjälpa dig”

Hon fortsätter med att säga ”min mamma är katolsk och min pappa är muslim så jag kommer från en strikt bakrund och jag var inte säker först men sen tänkte jag  bara att jag kör, jag har inget att förlora.”

Annons

Och hennes val att gå med i datingsidan har förändrat hennes liv rejält.

Annons

Hon anser inte att det är fel med sånna webbsidor utan att män bör ta hans om kvinnor. Och några utav männen hon träffat är dessutom gifta.

Efter hon registrerat sig på sidan träffade hon en judisk man som nyligen skilt sig på en middag. Och i slutet av middagen hade mannen spenderat 1000 dollar.

Inom några veckor hade hon gått från att vara hemlös till att hyra en fin lägenhet med havsutsikt för 2500 dollar i månaden och är aktiv på datingsidan. Och säger att ”allting blev bättre.”

Männen kommer ifrån olika bakrunder, allt från arkitekter till affärsmän och är vanligtvis 40 år och äldre och några är gifta. Hon föredrar att ha ett långsiktigt och att etablera sig djupt med en man innan hon blir intim med dom och hon hävdar att hon aldrig känner sig pressad till att vara fysisk.

I klippet möter vi en annan kvinna som berättar om hennes ”sugar-relation”:

Sponsrat innehåll

Andra läste även