Kvinnan ville inte ha en babyshower från sina vänner: du kan aldrig att gissa vad hon ville istället

Annons

Den blivande mamman ville ha något helt annat, och hennes ”krav” har delat följarna i två olika läger.

Det här är inget mindre än ett genidrag.

En kvinna känd som Nia Mullet lade upp en TikTok-video som nu har blivit viral, och avslöjade att hon istället för att vara värd för en hälsosam babyshower, ordnade ett ”nesting party”.

En fest där hennes vänner hjälpte till att städa hela hennes hus.

Annons

”Så jag hade min ”nesting party” i går kväll istället för en babyshower och det var fantastiskt, förklarar hon i videon.

”Min vän Bree organiserade det.

Annons

”Jag skickade henne en lista över saker jag ville göra innan bebisen kom, och hon gjorde små kort för varje person att sätta på en del av huset.”

Videon visar kvinnorna tillsammans när de ordnar om hennes skafferi och städar ur hennes kökslådor medan de städar fönsterbrädorna.

Festen inkluderar inte presenter, spel eller dekorationer med babytema. Istället tog damerna tag i några fjäderkuddar, kvastar och desinfektionsmedel för att välkomna sin väns glädjebunt.

”Kan varmt rekommendera”

”Jag tog typ en mer övervakad roll, som att jag sa till folk var jag ville ha saker och sedan tog vi en middagsrast”, fortsätter hon.

”Vi åt lite soppa, lite surdegsbröd, lite godsaker och pratade om den här bebisen och hur det kommer att bli.

”Sedan gick vi tillbaka till jobbet och allt var så rent och organiserat och jag känner mig så mycket mer redo för den här bebisen.”

”Det var så roligt. Jag kan varmt rekommendera ett ”nesting party” om du gör dig redo för en bebis, avslutar hon.

Annons

Andra läste även