Kvinnans hårtrick gör succé över hela världen – helt briljant

Det enda du behöver är en sak som de allra flesta redan har hemma!

Den här kvinnan har delat ett tips på TikTok, som snabbt tog plattformen med storm, eftersom otaliga personer har lämnat en kommentar som säger att hennes trick är briljant.

Knepet, som många också blev förvånade över, då man måste använda en väldigt oväntad produkt, används för att räta ut håret. 

Det smarta tricket kommer från Jessi Martorell, som kom över en video som användaren @snconroy har delat på TikTok, varefter hon bestämde sig för att ge det ett försök själv.

Jessica valde dock att göra några ändringar i hårtricket då hon valde att använda Kleenex istället.

Hon spelade in en video som visar hur hon kör igenom håret med sin Kleenex, varefter hon är tydligt överraskad över resultatet, som gjorde att håret blev perfekt slätt. 

Klippet väckte snabbt stor uppmärksamhet och i skrivande stund noteras det att det har mer än 20 miljoner visningar samt miljontals likes. 

Det har dock också inneburit att ett enormt antal personer har lämnat kommentarer där de berättar om sina erfarenheter av tricket, varav flera kallar det en ”game-changer”. 

”Jag vet vad jag ska köpa massor av i helgen”, skrev en användare med texten till videon. 

”Jag är en man, men jag måste erkänna att det här tricket är förvånansvärt användbart”, tillägger en annan. 

Det är också många som skriver att de inte längre behöver ha hårspray ståendes hemma, då de istället kommer att fortsätta använda detta knep. 

Och det är helt klart väldigt tidskänsligt, då flera personer skriver att de ”sparar 10 minuter varje morgon”.

Dela gärna tricket med dina vänner!

Sponsrat innehåll

Andra läste även